در دومین روز از ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، خطوط تولید و بسته بندی پنیر پیتزا، کره و روغن زرد در شرکت پگاه آذربایجان غربی افتتاح شد.
خط تولید پنیر پیتزای پگاه آذربایجان غربی، با سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد ریال و ظرفیت ۲ تن محصول در روز جهت تولید انواع پنیر پیتزا، خط تولید روغن کره با سرمایه گذاری یک و نیم میلیارد ریال و ظرفیت یک تن محصول در روز جهت تولید روغن کره در انواع بسته بندی و خط تولید کره فله با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد ریال و ظرفیت تولید ۲۰ تن محصول در روز جهت تولید کره فله در بسته بندی ۵ تا ۲۵ کیلوگرمی ازطرحهایی بود که افتتاح شدند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در حاشیه این مراسم با اشاره به جایگاه نشان تجاری پگاه در تولید و تامین بخشی از زنجیره غذایی کشور گفت: مجموعه پگاه با قدمتی بیش از ۶۷ سال در کشور با تولید محصولات سلامت محور و متنوع با اقبال خوبی از سوی مصرف کنندگان روبرو است، که باید با ایجاد تنوع بیشتر و افزایش تولید و برنامه ریزی، سعی کند سرانه مصرف شیر و فرآوردههای آن را در جامعه افزایش دهد.
آقای نعمت الله ترکی تاکید کرد: اولویت نخست پگاه نیز همواره افزایش میزان مصرف شیر و ارتقاء سلامت مردم بوده و سود بنگاه در رتبههای بعدی مورد تاکید بوده است.
مدیرعامل پگاه آذربایجان غربی نیز در این بازدید گزارش مختصری از عملکرد این شرکت در حوزههای مختلف از جمله دریافت شیر، تولید، کیفیت، صادرات، محصولات جدید و دستاوردهای کسب شده ارائه کرد.
آقای سید فضل اله قریشی ابراز امیدواری کرد که با سرمایه گذاری انجام شده در بخش تولید محصولات پودری و سرمایه گذاری جدید در بخش پالایشگاه آب پنیر و افزایش ظرفیت شرکت دامپروری، زنجیره تولید شرکت نیز تکمیل شود.
گفتنی است؛ شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی در سال ۱۳۵۳ توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید و در سال ۱۳۷۹ به صنایع شیر ایران منتقل شد. کارخانه جدید این شرکت نیز در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار با زیربنای ۳۰ هزار مترمربع احداث شده است که یکی از مجهزترین کارخانههای لبنی در سطح کشور محسوب میشود.