رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت گفت: در طول ۳ ماه فعالیت صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شناسایی بیماران خاص و صعب العلاج رشد ۱۰ برابری داشته است.
امیرحسین حبیبیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، افزود: اطلاعات بیماران خاص و صعب العلاج در سامانه نسخه الکترونیک قابل مشاهده است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت گفت: پیش از آغاز فعالیت صندوق خاص و صعب العلاج، سازمان بیمه سلامت ۶ بیماری را با حدود ۷۷ هزار بیمه شده تحت پوشش داشت که با آغاز به کار صندوق بیماران خاص و صعب العلاج تعداد افراد بیمه شده تحت حمایت این صندوق به بیش از ۶۰۰ هزار نفر رسیده که اطلاعات دارویی و درمانی آنها در سامانه نسخه الکترونیک قابل مشاهده است.
آقای حبیبیان با اشاره به اینکه اطلاعات بیماران خاص و صعب العلاج به همراه ۳۶ بیماری دیگر در این سامانه قابل رصد است ادامه داد: بیشترین افراد شناسایی شده در این صندوق مربوط به بیماران دیابتی است که ۲۴۵ هزار بیمار دیابتی و ۱۷۵ هزار بیمار پرفشاری خون و ۶۴ هزار بیمار سرطانی تا کنون در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نشاندار و شناسایی شده اند.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات بیمه سلامت گفت: در ۳ ماه آغاز به کار این صندوق، شناسایی بیماران خاص ۱۰ برابر افزایش داشته است و بررسی افرادی که داروی خاصی را در بازه ۳ ماهه مصرف کنند موجب میشود سیستم به صورت خودکار بیمار را به لیست بیماران خاص اضافه کند.