وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما در حوزه روزنامه نگاری نشانی به نام قلم مقدس را نداشتیم این جایزه میتواند، طی سالهای آینده به جریان سازنده در امور روزنامهنگاری منجر شود.
آقای اسماعیلی افزود: وی در زندگی کوتاه خود درخشید و صحبتها و عملکرد ایشان نشان میدهد او یک روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی با دغدغههای حرفهای و دغدغههای اصلاحی با نگاه دینی و ایدئولوژیک است.
وی گفت: امروز بخش عمدهای از تولید خبر از حوزه مکتوب به فضای مجازی رفته و ما با پدیدههای نوینی روبرو هستیم که کار مدیریتی دشواری را میپذیرد، اما معرفی چنین شخصیتی میتواند جریانساز باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: روزنامه از مواردی بود که ایرانیان از غرب وارد کردند. بین واردات تمام وسایل ارتباطی و فرهنگی، حوزه روزنامه نگاری محلی بوده که بیشترین امتزاج را با زندگی و فرهنگ مردم پیدا کرده است. وی افزود: از ابتدای بنیان جریان روزنامه نگاری افرادی داشتیم که امین و خیرخواه بودند و نسبت به مسائل جامعه حساسیت داشتند. مهمترین وسیله و ابزار تبلیغاتی در مهمترین اتفاقات کشور از زمان مشروطه تا به امروز، روزنامه بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوزه روزنامه نگاری از زمان مشروطه در کشور ما حرفهای بود و از دورههای دیگر نیز بعضا جلوتر بود.
وی افرود: انقلاب اسلامی حوزه روزنامه نگاری را هم در کشور ما متحول کرد و ما چند نسل مهم از روزنامه نگاران را داریم که پس از انقلاب اسلامی به جامعه معرفی شدند و منشا خیر و برکت بسیاری بودند.
محمد مهدی اسماعیلی گفت: حرفه روزنامه نگاری در کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی که جایگاه مردم در آن تغییر کرد بسیار برجسته شد و تعداد زیادی از روزنامه نگاران موفق این حوزه امروز هم در حال خدمت هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلام افزود: خوشحالم که در روز اول دهه فجر و در میان تمام برنامههای وزارت ارشاد، این جلسه را شاهدیم و ادای دینی به جامعه رسانهای کشور شد.
وی افزود:ما در وزارتخانه در حوزههای فرهنگی و هنری و سینمایی رویدادهای متنوعی داریم و جای چنین رویدادی خالی بود. امیدواریم این رویداد در سالهای آینده به یک جریان سازنده تبدیل شود.
در این برنامه از نشان «قلم مقدس» به عنوان جایزه روزنامه نگار برتر انقلاب نیز رونمایی به عمل آمد.
این جایزه از سال آینده به برگزیدگان اهدا میشود.