مدیران ارشد ادارات کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آخرین اقدامات و گزارشهای خود را برای حضور شایسته در مهمترین رویداد صنعت گردشگری و صنایعدستی کشور اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ویدئوکنفرانسی با هدف هماهنگی نهایی برای مشارکت باشکوه استانها در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران و نمایشگاه صنایعدستی با حضور مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی، جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استانها، نادر زینالی مدیرکل امور استانها و تشکلهای مردم نهاد، حسن میثمی رییس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت و نیز سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در محل سالن خلیجفارس معاونت گردشگری برگزار شد.
در این نشست مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با تاکید بر اینکه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران و سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایعدستی علی رغم رویکرد و محتوای متفاوت باید در کنار یکدیگر انسجام داشته باشند، سه محور اصلی ساماندهی عرضه محصولات، ارتقای فروش و نیز توجه به تکریم و احترام به هنرمندان را در رئوس الزامات حضور استانها در رویداد پیش رو مطرح کرد.
او همچنین با تاکید بر اهمیت چینش آثار، توجه به هویت دانش بنیان و خلاقانه، دعوت از سرمایهگذاران، کارآفرینان، معرفی پیشکسوتان و نوآوران، نمایشگاه صنایعدستی را نه تنها یک بازارچه، بلکه محلی برای دانشافزایی، بازاریابی، سلیقهسازی و بازارسازی با رویکرد ایجاد شبکه خلاق معرفی کرد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی همچنین با پیشبینی اینکه رنسانسی در رویداد پیش رو ایجاد خواهد شد از مدیران استانی خواست برای عرضه محصولات بر مبنای چینش شایسته در راسته بازارها اقدام شود.
جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استانها نیز در وبینار برگزار شده از روسای اداراتکل استانی خواست از همه ظرفیتهای موجود برای حضوری شایسته در مهمترین رویداد صنعت گردشگری و صنایعدستی کشور استفاده کنند.
او توجه به جلب حمایتهای فرابخشی، هماهنگی جهت میزبانی از مقامات کشوری از جمله نمایندگان مجلس، استانداران، شهرداریها و روسای دستگاههای تاثیرگذار در این دو حوزه را در راس امور اجرایی پیش روی استانها قرار داد.
واحدی همینطور ضمن بررسی گزارشهای دریافتی، از برنامههای متنوع و خلاقانه استانها به عنوان جذابیتهای مردمی و تخصصی رویدادهای پیش رو نام برد.
همچنین در این نشست روسای اداراتکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استانها با یادآوری اینکه رویداد پیش رو به صورت استانمحور برگزار خواهد شد، نقش اصلی استانها در نمایشگاه امسال، جلب مشارکت ذینفعان مختلف اعلام شد و هر یک از معاونین و اداراتکل استانی درباره تجمیع ظرفیتهای مشارکتکنندگان، نحوه معرفی استان به عنوان مقصد گردشگری یکپارچه، نمایش ظرفیتهای سرمایهگذاری و گردشگری موضوعی، ارائه اقدامات شاخص، توجه به رویش اندیشههای نو و خلاقانه در ارائه محصولات گردشگری و صنایع دستی، نحوه حضور استانها بر اساس محورهای جغرافیایی کشور، برنامههای جانبی، معرفی صاحبان ایدههای نو و در نهایت برنامهریزی اجرای برنامههای گروههای آیینی و موسیقی بومی هماهنگی نهایی بعمل آوردند.