نخستین کاروان ترویج الگوی کشت ملی محصولات زراعی با حضور یکپارچه محققان، کارشناسان، مروجان و خبرگان کشاورزی در استان خوزستان آغاز به کار کرد.
ابراهیمی افزود: در این برنامه، مزارع کشاورزی تحت کشت محصولات زراعی استان خوزستان در ۴۸۷ پهنه تولیدی، ۹۵ مرکز جهادکشاورزی و ۲۹ شهرستان به طور همزمان و بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده حدود ۳۴۲۰۰ نفر از کشاورزان از طریق روشهای آموزشی انبوهی و یا ارتباطات چهره به چهره از خدمات متنوع آموزشی ترویجی به منظور انتقال دانش و آخرین یافتههای تحقیقاتی بهرهمند خواهند شد.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به ظرفیتهای بی نظیر استان خوزستان به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی اظهار داشت: اولین کاروان ترویج الگوی کشت کشور از این استان آغاز شده است.
ابراهیمی تصریح کرد امنیت و اقتدار غذایی، افزایش عملکرد در واحد سطح، توسعه کشتهای جایگزین، افزایش بهره وری آب و خاک، بیمه، مدیریت ریسک و تاب آوری، جهش تولید در دیم زارها از رویکردهای مهم این کاروان است.
این مقام مسئول ضمن تقدیر از کشاورزان به عنوان فرماندهان تامین امنیت غذایی کشور، گفت: انتظار میرود کشاورزان عزیز با ارتباط گرفتن و استفاده از ظرفیت و توان مراکز تحقیقاتی و مراکز جهاد کشاورزی و استفاده از دانش بومی خود بتوانند در راستای تحقق اهداف الگوی کشت ملی محصولات زراعی تأثیرگذارباشند.