تصمیم کشورهای اروپایی برای ارسال تانکهای آلمانی و آمریکایی به اوکراین همچنان منبع تنش و جنجال در این قاره به شمار میرود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از پرس تی وی، برخی نمایندگان پارلمان اروپا میگویند ارسال تسلیحات به اوکراین فقط باعث میشود جنگ طولانیتر شود و پاسخ شدید مسکو را نیز در پی خواهد داشت.
پارلمان اروپا به سختی توانسته است موضعی واحد درباره ارسال تسلیحات مرگبار به اوکراین اتخاذ کند. برخی نمایندگان پارلمان اروپا میگویند ارسال تسلیحات به اوکراین فقط باعث میشود جنگ طولانیتر شود و پاسخ شدید مسکو را نیز در پی خواهد داشت.
تصمیم برای ارسال تانکهای آلمانی و آمریکایی به اوکراین همچنان منبع تنش و جنجال در اروپاست. بسیاری معتقدند که این حرکت باعث میشود جنگ طولانیتر شود و برخی نیز نگران واکنش روسیه هستند. اما در جلسه روز سه شنبه پارلمان اروپا به نمایندگان گفته شد که غرب باید بیشتر اقدام کند.
اندرس راسموسن دبیر کل سابق ناتو: روسیه از خاک خود به اوکراین حمله کرده است از این رو ما باید موشکهای دوربرد در اختیار اوکراین قرار بدهیم.
بسیاری از نمایندگان پارلمان اروپا با این موضوع موافقند. اما برخی میگویند ارسال مداوم تسلیحات مرگبار به اوکراین احمقانه است.
میک والاس نماینده ایرلند در پارلمان اروپا: این جنگ نباید ادامه یابد. این جنگ نیابتی آمریکا و ناتو نباید ادامه یابد. این یک دیوانگی کامل است. اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا نمیدانند چه میکنند.
مالیات دهندگان اتحادیه اروپا از ماه مارس گذشته ۵۰ میلیارد یورو در اختیار کی یف قرار داده اند.
برنارد زیمنیوک نماینده آلمان در پارلمان اروپا: پولهایی که به اوکراین فرستاده ایم چه شده است؟ غیر از این است که به جیبهای خصوصی واریز میشود. حتی رئیس جمهور زلنسکی نیز اعتراف کرده است که مشکل فساد گسترده است.
بسیاری از نمایندگان خواستار کمتر شدن اختلافات و شکافها در اتحادیه اروپا هستند.
مایکل گالر نماینده آلمان در پارلمان اروپا: اتریش و مجارستان تصمیم گرفتند که سلاح ارسال نکنند. بله این تصمیم آنهاست. آنها تردید دارند و مواضع شان تا حدودی واحد نیست.
نماینده اسپانیا در پارلمان اروپا به همکاران خود گفته است که این پیش بینی که اوکراین در جنگ برنده میشود خنده دار است.
فعلا آمریکا و آلمان ارسال جنگنده به اوکراین را منتفی دانسته اند. اما دیگر کشورها از جمله فرانسه منتفی ندانسته اند. به گفته بسیاری از تحلیلگران، خطر تشدید تنشها و از کنترل خارج شدن کامل جنگ هرگز مثل الان نبوده است.