مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران گفت: در بودجهریزی سازمانها و شرکتها در لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران بر ایجاد انضباط مالی تاکید شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امیر شهرابی گفت: در مسیر بودجه ریزی شهرداری تهران در دو محور بودجه سازمانها و شرکتها و بودجه مناطق تحولاتی انجام شده است.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران افزود: یکی از مشکلاتی که در حوزه بودجه سازمانها و شرکتها وجود داشت، نبود نظارت کامل مدیریت کلان بر نحوه عملکرد بودجهای این مجموعهها آن هم به دلیل ضعف ساختاری در سنوات گذشته بود.
امیر شهرابی با اشاره به اینکه این مشکل در دولت نیز دیده میشود و فقط مربوط به شهرداری تهران نیست، افزود: با بازنگری در فرایند بودجه ریزی سازمانها و شرکت ها، بودجه این مجموعهها را به سامانه مالی شهرداری تهران متصل میشود تا مسیر شفافیت و انضباط مالی که مد نظر شهردار تهران است محقق و یک چارچوب کنترلی و نظارتی را در بودجه سازمانها و شرکتها داشته باشیم.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران با اشاره به اینکه در حوزه مناطق و ستاد نیز بازنگریهایی در ردیفهای بودجه انجام شده و به سمت ادغام برخی از ردیفها و تدقیق ردیفهای بودجه به سمت واقعی سازی حرکت کرده ایم، افزود: در این خصوص ۱۷ اقدام تحولی در حال وقوع است که کمک میکند تا بتوانیم به سمت یک بودجه عدالت محور بر اساس پتانسیلهای مناطق و یا کمبودهایی که در مناطق کم برخوردار با آن روبه رو هستیم، رفته و بتوانیم با رفع موانع موجود به توسعه شهر تهران کمک کنیم.
امیر شهرابی با تاکید بر اینکه در بودجه سازمانها و شرکتها دو محور اصلی را پیگیری میکنیم، افزود: محور نخست بودجه هزینهای این مجموعهها مانند حقوق و دستمزد و هزینههای جاری آنهاست و محور دوم نیز بودجههای سرمایهای است که شامل اقدامات عملی و برنامه ریزیهای این مجموعهها بر مبنای این بخش از ردیف بودجه است.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران تاکید کرد: در بودجه هزینهای یک تغییری در سیاست هزینه سازمانها و شرکتها انجام شد و سعی کردیم دغدغه مدیران را با سیاست خزانه واحد منطبق کنیم در واقع برای جلوگیری از هدر رفت منابع تلاش شده حقوق سازمانها و شرکتها به صورت متمرکز از خزانه واحد پرداخت شود.
امیر شهرابی با بیان اینکه این روش باعث ذخیره خوبی از منابع برای شهرداری تهران شده و از یکسری هدر رفتها جلوگیری میکند، گفت: طرح های سرمایهای سازمانها و شرکتها نیز در ذیل سیاستهای کلان و معاونتهای تخصصی تنظیم میشود که در این بخش نیز ما با واقعی سازی بودجه چهارچوب دادن و اخذ برنامه درست از سازمانها و شرکتها به این سمت رفتیم که بودجهای را تنظیم کنیم که هم مسئولیت مدیران را تعیین تکلیف کند و هم بتواند چارچوبهای نظاممند بودجه را جلو ببرد.