رئیس پلیس فتا استان گفت: بسیاری از نرمافزارها، اپلیکیشنها و برنامههای کاربردی با امکانات قابل توجه، بدافزارهای کلاهبرداری هستند.
وی نصب نسخههای اصلی اپلیکیشنها از منابع معتبر را بسیار مهم دانست و افزود: اغلب کاربران با جستجو در موتورهای جستجوگر یا شبکههای اجتماعی به دنبال دانلود اپلیکیشن مورد نظرخود هستند که لازم است کاربران برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از حسابشان برای نصب این برنامهها از سایتهای مرجع معتبر اقدام کنند.
رئیس پلیس فتا استان تصریح کرد: این اپلیکیشنها شیوهای جدید برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران در فضای مجازی است به نحوی که استفاده و فعالسازی آن مستلزم پرداخت اینترنتی مبالغ اندکی از سوی مشتریان است و با این شگرد به درگاه جعلی پرداخت هدایت میشوند.
سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرد در صورت نیاز، اپلیکیشنهای مورد نیازشان را از سایتهای معتبر دریافت کرده و از دانلود لینکهایی که فاقد اعتبار لازم میباشند خودداری کنند.
وی گفت: همچنین برنامههای جعلی با دریافت برخی از مجوزها، امکان دسترسی به تمامی اطلاعات ذخیره شده در تجهیزات هوشمند را خواهند داشت و میتوانند از قربانیان سوء استفاده کنند.