طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان ساده و مجلسی با فر و بدون فر را اینجا ببینید و بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت چرخ کرده و بادمجان:
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زرشک ۴ ق غذا خوری
ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۲ ق غذا خوری
پودر هل نوک ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین گوشت ساده و مجلسی:
مرحله اول: آماده سازی
برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و داخل مخلوط آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به همراه پیاز و ادویه ها و کمی نمک خوب هم بزنید تا گوشت سرخ شود و بعد کمی زعفران و زرشک را اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک پف کند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله سوم: تهیه مایه ته چین
ماست را به همراه تخم مرغ و زعفران داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و در ادامه گلاب و هل را اضافه کنید و مواد در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه ته چین گوشت
برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود و بعد آبکش کنید. برنج را با مخلوط مایه ته چین قاطی کنید و هم بزنید و کف قابلمه کمی روغن ریخته و مقداری برنج داخل قابلمه بریزید و از مایه گوشت و بادمجان ها روی آن بریزید و بعد مابقی برنج را ریخته و سطح ته چین را صاف کنید و ته چین را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید و در انتها روی ان کمی کره بریزید. برای پخت در فر باید مواد را داخل قالب بریزید و روی قالب فویل بپچید و چند سوراخ ایجاد کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا ته چین طلایی شود. نوش جان. منبع: سایت آشمزی