مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) گفت: در سال ۱۴۰۰ توانستیم ۵۰ میلیون تن سنگ آهن جدید را در منطقه غرب کشور اکتشاف و به ذخایر کشور اضافه کنیم.
آقای اردشیر سعدمحمدی در حاشیه ششمین همایش بین المللی سنگ آهن ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تحریریه معدن خبرگزاری صدا و سیما افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی روی اکتشافی که در شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات عملیاتی کردیم برای سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۰ هزار متر حفاری عمقی را در دستور کار قرار دادیم، همچنین ۷ دستگاه حفاری جدید در مجموعه خریداری شده که بتوانند اکتشافات را تکمیل کنند.
وی ادامه داد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ میزان این ذخایر ارتقا جدیدتری پیدا خواهند کرد و در منطقه غرب کشور که در قدیم سنگ آهنی وجود نداشت، شاهد ذخایر خوبی خواهیم بود.
سعدمحمدی با بیان اینکه برای طرحهای فولاد اردبیل و کردستان منابع مورد نیاز تولید مورد استفاده قرار خواهد گرفت گفت: دو دستگاه حفاری در منطقه مس جانجا زاهدان در استان سیستان و بلوچستان در حال کار است که امیدواریم به زودی چند دستگاه دیگر نیز به آن اضافه کنیم.
وی با بیان اینکه شرایط ژئوفیزیک در این منطقه در ۴۳ هزار نقطه اجرا شده که ذخایر خوبی را در آنجا بدست آوردیم افزود: در سال ۱۴۰۲ دو سیستم اکتشاف همچنان در این منطقه ادامه خواهد داشت. در واقع در منطقه سیستان و بلوچستان بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شکل خواهد گرفت.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات گفت: امیدوار هستیم که بتوانیم هر چه زودتر در آن منطقه کنسانتره مورد نظر را که قابلیت صادراتی و ارز آوری را برای کشور دارد، به اجرا بگذاریم.
سعد محمدی افزود: شرکت سرمایه گذاری یک شرکت نهاد مالی در بازار سهم بوده است، در سیستم یک تغییر مسیری اتفاق افتاده که هم اکنون روی طرحهای بزرگ بیش از ۲۱ طرح (پروژه) را خودش سرمایه گذاری میکند لذا مقایسهای با گذشته اش به آن شکل خاص ندارد. امیدواریم ظرف سه چهار سال آینده این مجموعه تبدیل به یک مجموعه بزرگ به عنوان یک هلدینگ تولیدی شود.
===================================
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (با نماد بورسی : ومعادن) حیات خلوت سازمان دولتی ایمیدرو ( سازمان توسعه معادن ) است .
بررسی و تحقیق از ارتباط مافیایی این شرکت با ایمیدرو میتواند تاراج هزاران میلیارد از اموال دولتی تاراج شده را برملا سازد .
شرکت بورسی میدکو هم حیات خلوت دیگر ایمیدرو است .
معادن ، کارخانه ها و اموال این دو شرکت عموما متعلق به دولت(مردم) بوده است و با سوء استفاده از خلاهای قانونی و با تبانی ، تصاحب شده اند .
نکته جالب :
مدیران عامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و میدکو هر دو مدیران اسبق و بازنشسته ایمیدرو هستند . ( یعنی آقای سعد محمدی و آقای پورمند .
دو مدیر دیگر بازنشسته ایمیدرو آقای کرباسیان و آقای غریب پور نیز در شرکت معادن صدر جهان و شرکت سرمایه گذاری خوارزمی و ... داستانهای خود را دارند . )
دانش اقتصاد واقعی یعنی درک این ارتباطات و شناخت حفره های اصلی بودجه و چگونگی تاراج قانونمند!! صنایع و معادن دولتی .
و این حفره ها عامل مهم کسری بودجه و تورم است .
این سوژه تقدیم به میز اقتصاد و کارشناسان دلسوز صدا و سیما برای مبارزه با فساد و کمک به مردم .
شناخت و کنترل حیات خلوتهای شرکتها و سازمانهای دولتی ، پیش نیاز سر و سامان دادن به بودجه و عامل مهم در کاهش تورم است .
از همه بهتر میدانید که معادن و اموال شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات از محل تاراج ایمیدرو (یعنی اموال عمومی مردم) بدست آمده است .
این اکتشافات همه در دولت و با هزینه مردم انجام شده است .
شما بهتر میدانید که بخش خصوصی ایران به دنبال اکتشاف نمیرود .
خش خصوصی فقط به دنبال نقشه های اکتشاف و معادن آماده دولتی است .