مدیر کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری از جذب هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار بحران در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ خسرو کیانی گفت: از ابتدای امسال هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه بحران چهارمحال و بختیاری جذب شده که این مبلغ از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای، تسهیلات بانکی، کمکهای بلاعوض و تسهیلات یارانهدار تامین شده است.
وی با اشاره به تامین افزونبر ۸۵ درصد آب مورد نیاز بخشهای مختلف چهارمحال و بختیاری از منابع زیرزمینی افزود: تکمیل طرحهای آبرسانی پایدار در بخشهای مختلف استان این مشکل را رفع و مصرف آب در حوزههای گوناگون را مدیریت میکند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در سالهای گذشته برای تامین نیازهای آبی استان در بخشهای مختلف بهویژه آشامیدنی، صنعت و کشاورزی برنامهریزی و سرمایهگذاری درستی نشده بود، اما در دولت سیزدهم به این مهم توجه جدی شده است.
وی، ایران را جزو ۱۰ کشور حادثهخیز جهان و چهارمحال و بختیاری را جزو ۱۰ استان حادثهخیز در کشور دانست و اضافه کرد: از مجموع ۵۴ حادثه شناسایی شده در دنیا ۳۴ حادثه در این استان وجود دارد.
کیانی، سیل، زمینلرزه، خشکسالی، سرمازدگی، رانش زمین و فرونشست را از مهمترین حوادث شناخته شده در این استان دانست و گفت: هماکنون ۴۸ دستگاه اجرایی در استان عضو ستاد مدیریت بحران هستند.
وی، پیشبینی و پیشگیری، آمادگی و پاسخ و همچنین بازسازی و بازتوانی را سه مرحله از مدیریت بحران دانست و گفت: مرحله پیشبینی و پیشگیری مهمترین اصل در مدیریت بحران بهشمار میرود.
کیانی با اشاره به آماده کردن دو طرح کاهش خطر و آسیبپذیری برای حوزه مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این طرحها ۲۵ حادثه مهم، خطرساز و دارای تلفات در استان شناسایی و راهکارهای مقابله با آن ارائه شده است.
وی گفت: تاکنون شش هزار میلیارد ریال از محل تملک داراییهای سرمایهای، تسهیلات بانکی و کمکهای بلاعوض به مردم زلزلهزده کوهرنگ پرداخت شده است.
کیانی با اشاره به ساماندهی و جابهجایی ۸۵ روستای درمعرض خطر چهارمحال و بختیاری در قالب ۵۵ شهرک حوادثی اضافه کرد: هماکنون ۳۷ روستای در معرض خطر دیگر در این استان وجود دارد.