سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه میشود
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده طرز تهیه سالاد تن ماهی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی ۱ عدد ۱۸۰ گرمی/ ساقه کرفس (اختیاری) ۲ عدد / پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ/ خیار شور ۴ عدد متوسط/ جعفری ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز یک سوم پیمانه/ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی ابتدا تن ماهی را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. قوطی کنسرو باید ۱۵ دقیقه بجوش تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. پس از گذشت این زمان، کنسرو تن ماهی را باز میکنیم و روغن اضافی آن را دور میریزیم.
در ادامه ساقه کرفس را به صورت مکعبی یا نگینی ریز خرد میکنیم و به همراه تن ماهی داخل یک کاسه مناسب میریزیم. در این مرحله خیارشور، سیر و پیاز قرمز را به دلخواه با رنده درشت رنده میکنیم، یا اینکه به صورت نگینی خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم و به کاسه میافزاییم.
حالا مواد سالاد را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه میکنیم.
حالا سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سس به خورد سالاد برود و سالاد به خوبی جا بیفتد.
در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به صورت رژیمیتر با کالری کمتری تهیه کنیم، میتوانی به جای استفاده از سس مایونز از ماست یونانی یا حدالمقدور از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز استفاده کنیم
سالاد تن ماهی با سیب زمینی
در صورت تمایل میتوانید کرفس را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن دو عدد سیب زمینی آبپز شده اضافه کنید. فقط کافیست سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کنید و به دیگر مواد سالاد بیفزایید
منبع: چیشی