رئیس خانه احزاب گفت: احزاب خودشان را جدی نمیگیرند و ما چندان نباید منتظر تحویل گرفتن دولت باشیم.
متکی گفت: آسیب شناسی از دو انتخابات اخیر میتواند به حضور با نشاط و با مشارکت بالا کمک کند.
رئیس خانه احزاب گفت: احزاب خودشان را جدی نمیگیرند و ما چندان نباید منتظر تحویل گرفتن دولت باشیم. در حال حاضر ساختار سیاسی کشور پارلمانی نیست.
وی ادامه داد: یک زمان رهبر انقلاب به این ظرفیت در کشور اشاره کردند، اما دولت آن عنایت لازم را ندارد. احزاب خودشان را جدی بگیرند؛ احزاب در ناآرامیهای اخیر دو نگاه داشتند که یکی اغتشاش را محکوم کرد و دیگری تأکید کرد اعتراض شنیدنی است.
متکی گفت: در نامهای به وزیر کشور تأکید کردیم تحقق آرمانهای انقلاب و رصد حکمرانی و حکمرانان رسالت احزاب است. همچنین اگر به نقدی از ناکارآمدی برسیم، باید اعتراض کنیم.
رئیس خانه احزاب گفت: در زمانی که برای مردم جا افتاده یک دولت جهت گیریهای خوبی داشته، در همان دولت افزایش مشارکت مردم را داشتیم و برعکس.
وی اضافه کرد: در سال ۸۸ ما مشارکت ۸۵ درصدی داشتیم و این حضور، برای نفر دوم یک پیام دارد. این پیام برای آقای رئیسی هم وجود دارد که در انتخابات بعدی کشور، عملکرد دولت مؤثر است.
متکی گفت: عملکرد مجلس یازدهم هم در میزان مشارکت مؤثر است. همچنین مردم نگاههای متفاوت سیاسی دارند که حضور نامزدها از جریانهای مختلف سیاسی در مشارکت مردم در انتخابات اثرگذار است.
رئیس خانه احزاب گفت: به نهادهای مؤثر در انتخابات تأکید داریم که مردم باید احساس کنند نامزدی متناسب با تفکرشان در جریان انتخابات حضور دارد.
وی افزود: در احزاب نگاهی وجود دارد که جایگاه اپوزوسیون داشته باشند و اشکالی ندارد؛ این نگاه در جایگاه حمایت از نظام، اما منتقد جریان حاکم است.
متکی گفت: اگرچه همه مطالبات برآوردنی نیست، اما باید همه آنها شنیده شود.