معاون توسعه طرحهای شرکت برق حرارتی گفت: با اتصال واحد گاز نیروگاه کلاس F دوکوهه اندیمشک به شبکه سراسری برق، ظرفیت نیروگاههای ایران از مرز ۹۰هزار مگاوات عبور کرد.
وی تاکید کرد: تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، بهبود پایداری شبکه برق در منطقه شمال خوزستان، افزایش متوسط راندمان نیروگاههای حرارتی، صرفهجویی سوخت به ازای هر کیلووات ساعت انرژی تولیدی، انتقال دانش فنی و ساخت داخل کردن تجهیزات نیروگاههای سیکلترکیبی راندمان بالا، اشتغالزایی، عمر مفید طولانی نیروگاه، کاهش آلایندگی و مصرف آب از جمله اهداف و ویژگیهای این پروژه است.
معاون توسعه طرحهای شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه توربین این نیروگاه برای اولین بار در کشور توسط متخصصان داخلی مونتاژ شده است، اضافه کرد: در طول اجرای این طرح علاوه بر استفاده از نیروهای بومی، از پیمانکاران منطقه نیز در فعالیتهای اجرایی استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد: پست این نیروگاه از نوع GIS بوده که علاوه بر کم حجم بودن نسبت به سایر پست ها، مقاومت بالاتری نسبت به رطوبت و گرد و خاک داشته و نصب و اجرای آن سریعتر و ایمنی آن بیشتر است.
رمضانی در پایان گفت: در دوران ساخت این پروژه 500 نفر به صورت مستقیم و یک هزار و 500 نفر نیز به صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
نیروگاه دوکوهه در کیلومتر ۱۷ جاده سد کرخه در شهرستان اندیمشک واقع شده است.