در کنار آموزش مسائل حقوقی، انتظامی و صنفی برای مهندسان جوان، مهارت افزایی قبل از ورود به حرفه برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است.
یوسف ساجد ادامه داد: امضای این تفاهم نامه، گامی جدی و رو به جلو برای ارتقای آموزش مهارتهای فنی و حرفهای و توسعه آنها در جامعه هم برای مهندسین استان و هم اکییپهای اجرایی (کارگران و استادکاران ساختمانی) است.
رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل اضافه کرد: بر این باوریم که بخشی از حلقه مفقوده میان دانشگاه و حرفه مندی اعضای سازمان در بخش مهارتی میتواند از مسیر آموزشهای عملی و کارگاهی که از طریق این تفاهم نامه حاصل خواهد شد؛ مرتفع شود.
ساجد به لزوم دارا بودن کارت مهارت حرفهای اکیپهای اجرایی ساختمان در قانون تاکید و تشریح کرد: اگر به اجرای قانون ورود شود مسلما با کمبود نیروهای ماهر و دارای کارت مهارت مواجه خواهیم شد، لذا لزوم پرداختن به افزایش دارندگان این کارت در حوزه ساخت و ساز احصا میشود.
رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان اردبیل اهتمام دارد تا ارتباطات با مراکز آموزشی و پژوهشی را گسترش دهد و اجرای تفاهم نامه اخیر، بخشی از مشکلات مهندسان جوان در حوزه مهارتی را نیز مرتفع کرده و به افزایش کیفیت ساخت و ساز و کاهش حوادث ساختمانی کمک خواهد کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای اردبیل هم گفت: همکاری میان نظام مهندسی و اداره کل فنی و حرفهای خودش را در تسریع در انعقاد چنین تفاهم نامهای نشان داد و بر این باوریم که سطح کیفی آموزشها در مسیر ارتقای خدمات مهندسی و نیروهای ماهر مشهود خواهد بود.
رحیم یونسی ادامه داد: در صنعت ساختمان با توجه به گستردگی و تنوع مشاغل زیر مجموعه، امیدواریم بتوانیم پیام این تفاهم نامه را مبنا قرار دهیم تا به ضرورت ایجاد دید اجرای دستورات فنی و مهندسی توسط اکیپهای اجرایی برسیم.