تشدید فقر در انگلیس باعث شد افراد جدیدی که تاکنون به مراکز خیریه مراجعه نمیکردند، برای دریافت غذا به این مراکز مراجعه کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴؛ تشدید فقر در انگلیس باعث شد افراد جدیدی که تاکنون به مراکز خیریه مراجعه نمیکردند، برای دریافت غذا به این مراکز مراجعه کنند.
منطقه "ایست هَم" (East Ham یکی از محلات لندن است که برای اولین بار، یک مرکز توزیغ غذا در آن دایر شده است) برای همین داوطلبانی است که در مرکز خیریه موسوم به "ارتش آزادیبخش" کار میکنند و مجبورند قوانین این مرکز را برای مراجعه کنندگان توضیح بدهند.
مراجعه کنندگان در ازای پرداخت مبالغ ناچیز، انواع محصولات را تهیه میکنند.
خانم "نِلال" همیشه شغل داشت تا اینکه پسرش به دنیا آمد. کمک هزینه معیشتی و یارانه اولاد که دولت انگلیس پرداخت میکند، تنها منبع درآمد او محسوب میشود.
اين خانم افزود "این (خرید از این مرکز خیریه) فقط باعث صرفه جویی به میزانی شد که دیشب توانستيم خانه مان را گرم کنیم. دمای هوا چهار درجه زیر صفر بود. گرم کردن خانه، پنج پوند هزینه روی دستم مي گذارد. پسرم سه سال و نیم سن دارد. پس هنوز کوچک است. هیچ کسی دوست ندارد همه در یک جای مشترک بخوابند، ولی همه خانواده ما در يک اتاق مي خوابند."
خبرنگار اين شبکه گفت او (خانم نلال) زمانی این توان را داشت که پسرش را دو بار در ماه به رستوران ببرد، اما با توجه به افزایش قیمت انرژی، چنین چیزی ديگر براي وي ممکن نیست.
اين شهروند انگليسي گفت من زمانی بین ۴۵ تا ۵۰ پوند براي انرژي هزینه میکردم، اما میدانید الان ماهیانه چقدر براي انرژي هزینه میکنم؟ ۱۸۰ پوند! اینکه چطور دولت فکر میکند که این وضع زندگی برای انسانها قابل قبول است، امری نفرت انگیز است.!
خبرنگار تاکيد در این منطقه از شرق لندن که طبقه کارگری زندگی میکند، موسسه خیریه ارتش آزادیبخش همچنین مشاورههایی در زمینه شغل ارائه میکند و با نرم افزارهای کاربردی آنلاین به مردم کمک میکند. این مرکز خیریه، برای پر کردن قفسههای فروشگاه خود، روی فعالیت داوطلبان و کمک سوپر مارکتها تکیه میکند. این فروشگاه شاهد است که افراد جدیدی برای دریافت غذا مراجعه میکنند.
خانم "لی راگِت" نیروی کار در موسسه خیریه مي گويد ما افرادی داریم که به بودجه عمومی دسترسی ندارند، افرادی هستنند که یارانه دریافت میکنند، اما همچنین معدودی از افراد را هم داریم که شغل دارند، اما شغل شان پاره وقت است. چیزی که من در یکسال گذشته دیدم نظیرش را در گذشته هرگز شاهد نبودم. ماجراهایی است که من هرگز نشنیده بودم و به بحران مسکن مربوط میشود.
منطقه" نیو هَم " در لندن از نظر تعداد کودکان فقیر، در رتبه دوم در انگلیس قرار دارد. بسیاری از خانوادههای این منطقه برای ادامه زندگی روی کمک موسسات خیریهای مثل ارتش آزادیبخش متکی هستند. نقش خیرین بسیار ضروری است و فرقی نمیکند که مواد غذایی، پول یا لباس کمک کنند. موسسات خیریه کوچکتر و گمنامتر در این برهه از بحران اقتصادی دچار مشکل هستند.