مرکز مدیریت حوزههای علمیه اهانت به ساحت قرآن کریم را محکوم و تاکید کرد که کینه توزیها و نفرتپراکنیها از سوی هتاکان نشانه ضعف و استیصال آنان است.
متن بیانیه به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
أَمْ یُرِیدُونَ کَیْدًا فَالَّذِینَ کَفَرُوا هُمُ الْمَکِیدُونَ (طور/۴۲)
یا که میخواهند با تو مکر و تزویری اندیشند؟ کافران خود به مکر (و انتقام حق) گرفتارند.
قرآن کریم آخرین کتاب آسمانی و تضمین کننده سعادت و خوشبختی بشر است که با عقلانیت و استدلال روشن بشریت را به مستقیم ترین و پابرجاترین راهها دعوت میکند و جامعیت برنامههای آن انسان را از هر گونه تمایل به افراط و تفریط و ضعف و استکبار رهایی میبخشد؛ چنانچه خدای منان در توصیف قرآن کریم میفرماید: «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا» (اسراء/۹).
متاسفانه این کتاب هدایتبخش هر از چندگاهی از سوی کسانی که در برابر استدلالات این کلامی الهی عاجز بوده مورد اهانت و هجمه قرار گرفته است. اینگونه کینهتوزیها و نفرتپراکنیها از سوی هتاکان و بی خردان تاریخ بدون شک نشانه ضعف و استیصال آنان در برابر منطق قوی و مستحکم قرآن و انوار تابناک هدایت الهی است که باعث جریحهدار شدن احساسات میلیونها مسلمان، موحدان و باورمندان به کتب آسمانی به ویژه قرآن کریم است و بر همگان روشن است که این نوع برخوردهای سلبی و هیجانی و بدور از اخلاق و منطق در عرصههای بین المللی راه به جایی نخواهد برد. بلکه اتحاد و انسجام بین مسلمانان را به ارمغان میآورد.
حوزههای علمیه با محکومیت قاطع این هتاکیها، نهادهای بینالمللی را به انجام وظیفه و همه احرار عالم و مؤمنان و مسلمانان را به استفاده از همه ظرفیتهای قانونی برای محکومیت اینگونه نفرت پراکنیها فرا میخواند و از متولیان امر در وزارت خارجه انتظار دارد تا قاطعانه و از مجاری قانونی نسبت به ممانعت از تکرار آن، اقدامات لازم را معمول دارد.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه