مدیر کل شیلات خوزستان: شوشتر یکی از قطبها و پایگاههای مهم آبزی پروری استان محسوب میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مهرداد محمدی دوست در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شوشتر با اشاره به توانمندیهای بالقوه شیلاتی این شهرستان گفت: شوشتر یکی از قطبها و پایگاههای مهم آبزی پروری استان محسوب میشود و به ویژه در حوزه ماهیان گرمابی سهم قابل توجهی از تولید سالانه استان، محصول پرورش دهندگان این منطقه است.
وی افزود: باتوجه به اهمیت و جایگاه تولیدات آبزی پروری در تامین امنیت غذایی و حفظ سلامت هموطنان، این جشنوارهها به صورت دورهای در شهرهای مختلف استان باهدف آموزش و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف و همچنین افزودن آبزیان در سبد غذایی خانوار برگزار میشود.
جشنواره طبخ آبزیان در شوشتر با حضور مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرمابی کشور، فرماندار شهرستان، مدیر شعب بانک کشاورزی استان خوزستان، معاونت پژوهش و فناوری پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، کارشناس دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات، سایر مسئولان شهرستانی و کارشناسان اداره کل شیلات و استقبال پرشور مردم برگزار شد و ۶۰ شرکت کننده با ارائه غذاهای دریایی متنوع به رقابت پرداختند و در پایان براساس نظر هیئت داوری ۱۰ نفر برتر این جشنواره معرفی و با اهدای جوایزی تجلیل شدند.
همچنین در بخش دیگر این جشنواره آثار و صنایع دستی بانوان هنرمند این شهرستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.