سازمان غذا" فائو" و دیگر آژانسهای سازمان ملل در گزارشی اعلام کردند: با افزایش میانگین نبود امنیت غذایی به علت افزایش قیمتها ووخامت فقر تعداد زیادی از ساکنان قاره آسیا غذای کافی در اختیار ندارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی اسپوتنیک عربی، در این گزارش آمده است: در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۵۰۰ میلیون نفر یعنی از هر ۱۰ نفر، هشت نفر در جنوب آسیا از کمبود تغذیه رنج میبردند. این در حالی است که بیش از یک میلیارد نفر هم از نبود امنیت غذایی از درجه میانگین تا شدید رنج میبردند.
این منبع نوشت: از لحاظ جهانی هم گسترش ناامنی غذایی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۹ درصد افزایش داشته است در حالیکه این رقم در سال ۲۰۱۴ بیست ویک درصد بوده است.
در این گزارش آمده است: همه گیری ویروس کرونا به منزله یک شکست و ناکامی بزرگ بود و باعث زیانهای بسیار و تعطیل شدن گروهی از مشاغل شد. همچنین حوادث اوکراین هم به افزایش قیمت غذا، انرژی و کود کمک کرد و اینکار فراهم کردن سیستم مناسب غذایی را برای میلیونها نفر ناممکن ساخت.
این گزارش پنجمین بررسی سالانهای است که سازمانهای فائو، یونیسف، بهداشت جهانی و برنامه جهانی غذا درباره ناامنی غذایی و گرسنگی انجام داده اند.
این منبع نوشت: با افزایش تعداد زیادی از منابع مردم برای اینکه غذای کافی به دست آورند تاکنون هیچگونه پیشرفتی در کاهش گرسنگی، سوء تغذیه و نابسامانی اوضاع حاصل نشده است.
طی سالهای گذشته، شاخص " فائو" برای قیمت غذاها افزایش یافت و در مارس ۲۰۲۲ رکورد زد.
این منبع در ادامه نوشت: روند کاهش قیمت کالاها اواخر سال گذشته فروکش کرد، اما همچنان در مقایسه با سال ۲۰۲۰ به نسبت ۲۸ درصد بالاتر بوده است.