قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: سند بیست ساله نماز در افق ۱۴۰۱ تا ۱۴۲۰ تدوین شده و در معرض دید افکار عمومی است.
وی گفت: این سند در ستاد اقامه نماز در معرض دید افکار عمومی است و متناسب با آن در هر استانی به عنوان سند پنج ساله، سند میانی تدوین شده است که بیش از نیمی از استانها این اسناد را فرستاده اند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز اضافه کرد: در بقیه استانها نیز کارهای مطالعاتی در حال انجام است، ما تلاش میکنیم بر اساس چشم اندازی روشن حرکت کنیم تا حرکت مان زمینه تحقق اهدف مان را فراهم کند.
زرهانی ادامه داد: در آموزش و پرورش تا قبل از کرونا بالغ بر ۱۷ هزار عالم، فاضل و طلبه برای اقامه نماز وارد مدارس میشدند؛ در هنگام کرونا این تعداد به شش هزار نفر رسید و در حال حاضر با اجرای طرح امین این تعداد به مرز ۳۰ هزار نفر واجد شرایط برای اقامه نماز در مدارس رسیده است.
وی در خصوص بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور همراه با ستاد اقامه نماز این اجلاس را برگزار میکنند. ما در فراخوان اول که با شیوع کرونا در کشور مواجه شد، دو هزار مقاله دریافت کردیم و در فراخوان دوم که ۲۱ محور را مطرح کرده بودیم، ۱۸۰۰ مطلب دریافت کردیم. این مقالات در کارگروههایی متشکل از برگزیدگان دانشگاه فرهنگیان مورد مطالعه قرار گرفت و گزارش ۱۰ مقاله در اجلاس قرائت خواهد شد.
همچنین مدیر کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش و مسئول کمیته فرهنگی این اجلاس گفت: مهمترین هدف ما فرهنگ سازی نماز بین کودکان و نوجوانان است. آموزش و پرورش در این فرآیند وظایف مهمی را به عهده دارد و در این راه نیز تلاش خود را انجام میدهد.
باقری افزود: در سال تحصیلی جاری ۷۰۰ هزار دانش آموز دختر سوم دبستان و ۶۶۰ هزار دانش آموز پسر پایه هشتم در آستانه سن تکلیف هستند که آئین جشن تکلیف آنها آغاز شده است و انشاالله تا پایان سال تحصیلی به پایان خواهد رسید.
وی ادامه داد: مسابقه نمازی در شبکه اجتماعی شاد از ۱۷ روز مانده به اجلاس شروع شده است و تا امروز که سه روز مانده به اجلاس ، ادامه دارد و بالای یک میلیون بازدید داشته است.
مسئول کمیته فرهنگی اجلاس نماز اضافه کرد: ۱۱۰ هزار مدرسه در کشور داریم که ۲۵ هزار مدرسه کمتر از ۲۰ نفر دانش آموز دارند. در بقیه مدارس یعنی ۶۲ هزار مدرسه نماز اقامه میشود.