مدیرعامل صندوق فرهنگیان کشور: برای احیاء تولید کارخانه ماشینسازی برنامههایی از جمله نوسازی تجهیزات این شرکت تدوین شده است.
امام جمعه اراک ادامه داد: بهبود معیشت مردم، حل مشکل بیکاری، توسعه کلان اقتصادی و تقویت ارزش پول ملی تنها با توجه به تولید رقابتی محقق میشود، بنابراین باید نسبت به این مهم برنامهریزیهای کاربردی تدوین شود.
در این دیدار مدیرعامل صندوق فرهنگیان کشور با اشاره به اینکه ۶۲ واحد تولیدی و صنعتی با ۱۷ هزار میلیارد تومان زیر مجموعه این صندوق است گفت: تلاشهای زیادی برای کاهش ضرردهی و افزایش سوددهی این صنایع صورت گرفته است تا بتواند حقوق از دست رفته چند ساله اخیر معلمان در این صندوق احیاء شود.
نجف پور از احیاء بانک سرمایه زیر مجموعه صندوق فرهنگیان نیز خبر داد و افزود: ۴۶ هزار میلیارد تومان ضرردهی وجود دارد که تاکنون ۴۰ درصد سهام بانک بازگشته و تلاش برای جبران خسارتها ادامه دارد.
او با بیان اینکه ماشین سازی از شرکتهای عظیم و آیندهدار صندوق فرهنگیان است گفت: برای احیاء و استفاده از ظرفیت کامل تولید کارخانه برنامههایی تدوین شده که از جمله نوسازی تجهیزات این کارخانه است که بودجه خوبی برای آنان در نظر گرفته شده است.
استاندار مرکزی هم در نشست بررسی وضعیت شرکت ماشینسازی اراک که با حضور مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور در این کارخانه انجام شد از تشکیل ستاد معین اقتصاد دریا در این استان خبر داد و گفت: ماشینسازی اراک در حوزه این اقتصاد نقش مؤثری دارد.
مخلص الائمه ساحل دریا را نقطه توسعه کشور عنوان کرد و افزود: کشور در توسعه ساحل دریا عقب است و توجه به این مهم موجب بروز اتفاقات خوبی در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور میشود.