زنان یائسه بیشتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان، چاقی، بیماریهای قلبی و دیابت هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ یائسگی در اواخر دهه ۴۰ یا اوایل دهه ۵۰ زندگی در بیشتر زنان آغاز میشود و معمولاً
در طول این مدت حداقل دو سوم زنان علائم یائسگی را تجربه میکنند و این موارد شامل گرگرفتگی، تعریق شبانه، تغییرات خلقی، تحریک پذیری و خستگی است.
کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت معتقدند: مصرف غذاهای غنی از کلسیم و ویتامین D، داشتن وزن سالم، خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات، نخوردن غذاهای محرک، ورزش منظم، مصرف غذاهای سرشار از فیتواستروژن، نوشیدن آب به میزان کافی، کاهش مصرف شکر و غذاهای فرآوریشده، صرف نظر نکردن از وعدههای غذایی، خوردن غذاهای غنی از
یائسگی بیماری نیست، بلکه یک قسمت طبیعی از زندگی است.
اگرچه کنار آمدن با علائم آن دشوار است، اما داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم میتواند به تخفیف و جلوگیری از آنها کمک کند.