تعاملات مرزی، افزایش صادرات، گردشگری سلامت و جذب دانشجوی خارجی از محورهای مهم دیدار سرکنسولگری جمهوری اسلامی در اربیل عراق با استاندار کردستان بود.
رشنودی با اشاره به اینکه بخش خصوصی و تولیدکنندگان باید در تولید و ساخت کالاهای بازار پسند رقابت پذیر و به روز بیش از پیش وارد بازار شوند، گفت: اگر در تولید کالاهای داخلی تحول ایجاد نکنیم بازار را از دست خواهیم داد.
وی به تجربه موفق استفاده از مرز باشماق برای تردد زائرین اربعین برای اولین بار در سال جاری اشاره کرد و گفت: اولویت دولت تعامل با همسایگان است.
سرکنسول جمهوری اسلامی در اربیل عراق همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که در اقلیم کردستان عراق کنسولگری دارد.
استاندار کردستان نیز در این دیدار مرز مشترک ایران و عراق را فرصت خوبی برای مسائل مختلف از جمله مسائل اقتصادی بیان کرد و گفت: در ادوار گذشته تفاهم نامه و توافقات زیادی بین استانداران ادوار گذشته در دو کشور صورت گرفته که نتیجه خاصی نداشته و باید با هماهنگی بین دو کشور نقصها حل و فصل شود.
زارعی کوشا با اشاره به اهمیت منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان در مرز کردستان گفت: در حال حاضر ۱۸ بسته سرمایه گذاری بی نام برای حضور سرمایه گذاران آماده شده است.
وی در ادامه از کردستان به عنوان استانی با ظرفیت بالا در زمینه جذب دانشجو، گردشگری سلامت، درمان ناباروری و خدمات جراحی زیبایی و پلاستیک برای حضور گردشگران خارجی به استان کردستان نام برد.
راههای تقویت روابط دو جانبه به ویژه تبادلات تجاری و تسهیل امور حمل و نقل و گردشگری بر اساس منافع مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.