استاندار مازندران گفت: با حمایت دولت طی یکسال گذشته تاکنون ۱۲ شرکت دانش بنیان محصولات کشاورزی در استان فعال شده است.
وی با عنوان این که سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی در مازندران نیازمند استانداردسازی برای رقابت با دنیا است،فله فروشی محصولات کشاورزی را قابل توجه ندانست و گفت: این کار سبب از دست رفتن بازارهای داخلی و خارحی می شود.
وی با تاکید براین که باید فرایند تولید تا مقصد و بازار صادرات محصولات کشاورزی را براساس دانش بنیان استانداردسازی کنیم، به طرح شناسنامه دارشدن باغات استان اشاره کرد و گفت: این طرح با حمایت دولت سیزدهیم در مازندران و کشور اجرا شده است.
استاندار مازندران یادآور شد: در حال حاضر مرکبات استان برای اولین بار از داخل بنادر استان برای صادرات در حال بارگیری است، گفت: تاکنون محموله های کشاورزی و مرکبات از طریق استان های همجوار صادر می شد.
حسینی پور ایجاد گفتمان برای بهره وری تولیدات کشاورزی را اصل مهم خواند و افزود: مسیر سنتی در فعالیت های کشاورزی ما را به هدف نمی رساند و باید گفتمان بهره وری تولیدات کشاورزی را با هم فریاد زنیم.
وی خواستار ورود و میدان آمدن شرکت های دانش بنیان شد و افزود: از سال ۹۲ تاکنون حتی یک شرکت دانش بنیان کشاورزی در استان فعال نشده است درحالی که مازندران استانی کشاورزی است و با تلاش دولت ۱۲ شرکت دانش بنیان کشاورزی فعال شده است.
استاندار مازندران مشکل اقتصادی و بازرگانی را سبب نوسانات قیمت محصولات کشاورزی برشمرد و گفت: همه باید نسبت به آینده استان مسئول و حساس باشیم و باید فرایند تولید سنتی محصولات کشاورزی را اصلاح کنیم زیرا اکنون ۷۰ درصد تولیدات کشاورزی استان سنتی است.