نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: آموزش و پرورش بهویژه در استان همدان در ۱۰ سال گذشته با کمبود نیروی انسانی روبرو بوده و برای جذب نیرو هم اقدامات مناسبی انجام نشده است.
او با بیان اینکه آموزش و پرورش باید حداقل ۱۵ درصد از بودجه کل کشور را به خود اختصاص دهد، تصریح کرد: بودجه سال بعد آموزش و پرورش به پیشنهاد دولت ۲۰۳ هزار میلیارد تومان و بر اساس قانون مصوب نسبت به امسال ۱۵ درصد و بر اساس لایحه دولت، بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم گفت: امسال با برنامهریزی مناسب مشکل کمبود معلم برطرف شد و حضور مربیهای پرورشی و مشاوره در مدارس استان از ۹۰ به ۶۰۰ مدرسه افزایش یافت.
محمود نقوی افزود: با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی و ارائه الگوهای مناسب رفتاری به دانش آموزان هزار و ۱۳۲ کانون «یاریگران زندگی» در مدارس استان تشکیل شده و در هر کانون ۶۰ دانش آموز عضو است.
حسن رضانیا، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه برای پیشرفت در عرصه های مختلف و کاهش آسیبهای اجتماعی باید در آموزش و پرورش سرمایه گذاری شود، افزود: بهترین راه برون رفت آموزش و پرورش از مشکلات موجود، اجرای دقیق سند تحول بنیادین است و برای تقحق این مهم باید اعتبارات مناسبی پیش بینی شود.