مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: ۴۵ درصد قارچ استان همدان در این شهرستان تولید میشود.
او گفت: نیمی از جمعیت شهرستان بهار در بخش کشاورزی فعالیت میکند و از ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی شهرستان، ۸۵ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی است.
او تصریح کرد: ۷۲ واحد تولید گوشت مرغ در شهرستان وجود دارد و ۲۰ درصد گوشت مرغ استان و ۵۴ درصد گوشت شترمرغ و بوقلمون استان در این شهرستان تولید میشود.
اکبری به ظرفیت انبارداری شهرستان و وجود سردخانههای بالای صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای تولید محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، ۵۷ واحد انبار بالای صفر معادل ۶۳ درصد استان و با ظرفیت نگهداری ۱۳۵ هزار تن محصولات کشاورزی در شهرستان بهار وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار افزود: یکی از سیاستهای دولت سیزدهم اجرای الگوی کشت است که در سالهای گذشته مغفول مانده بود و با اجرای الگوی کشت، جانمایی مناسبی از محصولات مختلف تولیدی با توجه به پتانسیلهای طبیعی، شرایط اقلیمی، منابع آبی، درصد رطوبت و مزیتهای اقتصادی و سیاستهای استراتژیک و کلان دولت صورت میگیرد.
او تصریح کرد: اجرای الگوی کشت نیازمند آمایش سرزمینی است تا بتوانیم محصولات را در منطقه خاص خود و در زمان خود کشت کنیم و بهرهوری بالا برسیم.