رییس سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به رسالت مشترک سازمان شیلات و شبکه سلامت و نقش موثری که آبزیان در سلامت جامعه دارند، لازم است در این زمینه بیشتر برنامهسازی و تبلیغات صورت گیرد.
حسینی گفت: تولید آبزیان با توجه به مباحث مربوط به منطبق بودن تولید غذا و اثرات گلخانهای بسیار مهم است، زیرا برای تولید یک کیلوگرم گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب مصرف میشود در حالی که برای تولید یک کیلوگرم پروتئین آبزیان ۴۰۰ تا ۹۰۰ لیتر آب نیاز است که این ارقام مصداق بارز "از آب کره گرفتن" است.
حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: تولید آبزیان این قابلیت را دارد که از آبهای شیرین، شور، لبشور و زمینهای لمیزرع با توجه به تنوع گونهای و تطبیق اقلیم بهره ببریم و علاوه بر آن برای آن که در آینده به اقتدار غذایی برسیم باید آبزیپروری را توسعه دهیم.
رییس سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد در ترویج مصرف آبزیان، قیمت، یکی از عوامل اصلی است، بنابراین در مرحله اول لازم است ارزانسازی محصول را تا جایی که قیمت واقعی باشد مد نظر قرار دهیم.
رییس سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: افزایش تولید در واحد سطح باید در کنار تنوع گونهای و تنوع محصولات اتفاق بیفتد و بازاررسانی بدون واسطه نیز در نظر گرفته شود تا به قیمت حداقلی از مزرعه تا سفره برسیم.
به گفته حسینی، برنامهسازی برای برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان که در استانها برپاست، برپایی مسابقات، نمایشگاهها و برنامههای خانوادهمحور میتواند به عنوان یک کار مشترک دنبال شود.
حسینی به شعار هر خانواده یک آکواریوم اشاره کرد و ادامه داد: برای حفظ سلامت روان جامعه، امکان استفاده از ماهیان زینتی با هر توان مالی وجود دارد، اما این مقوله نیاز به فرهنگسازی و معرفی دارد.