اقدام مناسبی از سوی دستگاههای مربوطه برای حل آلودگی هوای استان انجام نشده است.
صادق چگینی یادآور شد: اقدام مناسبی از سوی دستگاههای مربوطه برای حل آلودگی هوای استان انجام نشده است و دستگاه قضایی با متخلفان برخورد خواهد کرد.
وی با انتقاد از غیبت برخی از مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی در نشست افزود: شرکتهای مستقر در بنادر امام خمینی و ماهشهر باید به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل نمایند.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز خوزستان تاکید کرد: اطلاع رسانی مناسب در مورد آلودگی هوا از جمله تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی باید به موقع انجام شود.
آسیب پتروشیمیها به سلامت مردم و محیط زیست
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان نیز در این جلسه گفت: بیش از ۲۲ شرکت پتروشیمی در استان فعالیت میکنند و واقعیت این است که صنعت پتروشیمی با انواع مواد شیمیایی به سلامت مردم، محیط زیست و آبزیان منطقه آسیب وارد کرده است.
محمد جواد اشرفی افزود: ما در حوزه پساب در بندر ماهشهر با استانداردها فاصله بسیار زیادی داریم و این شرکتها مکلف شده اند که تصفیه خانههای پساب داشته باشند و اقدامات لازم برای کنترل آلودگی صنایع را انجام دهند.
وی گفت: طرح جامع کاهش آلودگی هوا حتما باید بررسی شود و دو سال پیش مصوب شد که دو دستگاه سنجش آلاینده نصب شود که تاکنون اجرایی نشده است.
مراجعه بیش از ۱۷ هزار بیمار به مراکز درمانی
رئیس مرکز بهداشت خوزستان هم در این نشست گفت: در خوزستان بیماریهای تنفسی بیشتر شامل آسم و انسداد ریه است که چهارمین عامل مرگ و میر در استان به شمار میرود و ۲۰ درصد ۳۰ سالههای ما به ۷۰ سالگی نمیرسند.
دکتر بختیاری نیا افزود: در ۹ ماهه امسال ۱۷ هزار و ۵۴۷ نفر به علت بیماری ناشی از آلودگی هوا به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کرده اند.