کارگردان مستند هنرمند واحد ۵ گفت: در این مستند تلاش کردیم تا استقلال فکر و عمل استاد حبیب اله صادقی را روایت کنیم.
محمد صالح حجت الاسلامی کارگردان مستند هنرمند واحد 5 در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود:
مرحوم استاد حبیب اله صادقی از هنرمندان برجسته کشورمان هستند و از بنیانگذاران حوزه هنری به حساب می آیند. بعد از فوت وی در حوزه هنری ماموریتی به من داده شد تا درباره ایشان اقدام به خلق اثر کنم و مروری بر زندگی و فعالیتهای هنری ایشان داشته باشم.
وی گفت: مستند هنرمند واحد 5 به آتلیه وی اشاره دارد که نزدیک به ساختمانی است که 10 نفر از اساتید برجسته کشور در آنجا آتلیه دارند. به این دلیل این اسم را انتخاب کردیم چون استاد صادقی با مراکز متعددی کار می کردند ولی یک هنرمند مستقل با آثار متنوع در ژانرهای متنوع بود.
حجت الاسلامی افزود: واقعیت این است که استاد صادقی اگر درباره انقلاب و یا دفاع مقدس یا بحث های عاشورایی و دینی می کردند هیچکدام سفارشی نبود و همه این آثار نظر شخصی خودش بود. ما می خواستیم که این استقلال فکر و استقلال عملکرد را هم با نامگذاری این مستند نشان دهیم.
وی گفت: مرحوم استاد صادقی یک هنرمند تک ساحتی نبود. او یک هنرمند مکتبی ؛ پیشرو و درعین حال بسیار پرکار بودند. سعی کردیم در این مستند گوشه ای از این ویژگی ها به نمایش گذاشته شده است.
حجت الاسلامی افزود: به نظرم پرداختن اینگونه به افراد نخبه در کشور در همه بخش ها بسیار لازم است. در جنگ رسانه ای ممکن است جوانان دچار بحران هویت شوند و ندانند که به چه چیزهایی باید افتخار کنند.
وی گفت: برایند تلاش معاندین کشور و حتی کسانی که ناخواسته در کار رسانه ای تک ساحتی عمل می کنند این می شود که یک جوان ایرانی فکر کند چیزی برای افتخار کردن ندارد در حالیکه ما هیچ نیازی به قهرمانان مارولی و تخیلی نداریم .
حجت الاسلامی افزود: تعداد افراد سالم صادق پرکار و توانمند حضور دارند که همه اینها سرمایه اجتماعی ما به حساب می آیند و من امیدوارم جریانی خلق شود تا هرکسی در هر حوزه ای بتواند به تک تک داشته های کشور پرداخته و الگوهای واقعی را به جوانان کشور معرفی کنیم.