ایجاد خانههای خلاق تحت پوشش آموزشوپرورش میتواند در شناسایی استعدادهای دانشآموزان استان و زمینهسازی برای ایجاد فناوریهای نو در آینده موثر باشد.
سید حامد عاملی اظهار کرد باید دانشگاهها، پارک علموفناوری و جهاد دانشگاهی، نسبت به رصد وضعیت شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف اقدام کرده و آخرین وضعیت این شرکتها را اعلام کنند.
وی افزود: با توجه به مجوز احداث شهرک ۳۵ هکتاری پارک علموفناوری استان اردبیل، چنانچه خود پارک اقدام به احداث این شهرک میکند، مراتب را اعلام و در غیر این صورت، احداث آن را به شهرکهای صنعتی واگذار کند.
استاندار اردبیل ادامه داد: ارتباط بین واحدهای تولیدی و شرکتهای دانشبنیان مهم است چراکه تولیدکنندگان میتوانند با توجه به ظرفیت تولیدات خود و توان شرکتهای دانشبنیان، همکاریهای لازم را با هم داشته و از فناوریهای نوین در واحدهای خود بهرهبرداری کنند.
عاملی تصریح کرد: بهدلیل اهمیت رفع موانع و مشکلات واحدها و شرکتهای فعال دانشبنیان، نشستهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اردبیل بهصورت یک در میان به موضوع رفع مشکلات این شرکتها اختصاص مییابد.
وی گفت: با توجه به وجود دانشآموزان مستعد و خلاق در استان اردبیل، ایجاد خانههای خلاق تحت پوشش آموزشوپرورش میتواند در شناسایی استعدادهای دانشآموزان استان و زمینهسازی برای ایجاد فناوریهای نو در آینده موثر باشد.
استاندار اردبیل بیان کرد: ارتباطات مستمر بین مراکز آموزشی، دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان ضروری بوده و باید نیازمندیهای لازم برای رشد و توسعه شرکتهای فناور فراهم شود.