یک واحد عرضه مواد غذایی در نیشابور پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی
ابوالفضل آهی با تاکید بر لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ويژه در شرایط حساس فعلی وآغاز پیک هشتم کرونا افزود: کارشناسان بهداشت محیط نیشابور در سه نوبات صبح، بعدازظهر وشب بازرسی و نظارت های بهداشتی، کنترل موادغذایی، بهداشت فردی، تجهیزاتی و ساختمانی را در دستور کار خود دارند.
وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با تلفن ۱۹۰درمیان بگذارند.