شرکت مخابرات ایران با وجود همه مشکلات پیش رو با تمام توان به سمت تحول دیجیتال در حال حرکت است و طرح ارزشمندی چون نجما را اجرا خواهد کرد.
سلطانی با بیان اینکه سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی از 8.3 درصد در سال 2016 به میزان 9.6 درصد در سال 2022 افزایش یافته است اظهار کرد: میانگین سرمایه ای گذاری در جهان برای توسعه شبکه فیبرنوری حدود 40 درصد است.
وی گفت: با وجود اینکه ارائه خدمات با کیفیت بر بستر فیبرنوری در دیگر کشورها به طور میانگین 25 دلار است اما به دلیل شرایط اقتصادی ایران این میزان در کشور حدود 3 دلار است.
مهندس سلطانی طرح نجما را طرحی مهندسی و مطالعه شدن عنوان کرد و نسبت به اجرای کامل اهداف آن در آذربایجان غربی و دیگر مناطق کشور تاکید کرد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: اجرای چنین طرح عظیمی در کشور موحب رونق شرکت های تکنولوژی و اشتغال زایی در کشور خواهد شد.
سلطانی خاطرنشان کرد: همچنین برای توسعه شبکه همراه و ایجاد تحول از نسل چهارم به نسل پنجم ضروریست به سمت توسعه فیبر نوری در کشور و استان حرکت کنیم.
وی با تاکید بر جایگاه ارزشمند نیروی انسانی در این سازمان با انتقاد از برخی اظهار نظرهای سالهای گذشته در خصوص نیروی مازاد انسانی با ارائه آماری از تعداد نیروی انسانی در دیگر شرکت های مخابراتی جهان تاکید کرد که مخابرات به نیروی انسانی کارآمد نیاز دارد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: مخابرات در سود خالصاش طی حدود ۱۰ سال گذشته، ۹۳ درصد کاهش داشته است. سهم حقوق و دستمزد مخابرات از درآمد، از ۴۷ درصد سال ۹۶ به ۸۶ درصد در سال جاری رسیده است.