معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از طرح بیمارستان در حال ساخت شهرستان اشکذر و مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ یونس پناهی در بازدید از طرح خیرساز بیمارستان حضرت زینب (س) شهرستان اشکذر گفت: خوشبختانه ساخت این بیمارستان از نظر ساختاری و فیزیکی رشد خیلی خوبی داشته است و تا پایان امسال ساختمان بیمارستان تکمیل و با حمایتهای وزارت بهداشت و تخصیص ارز، تجهیزات تخصصی و درمانی تهیه و بیمارستان سال آینده افتتاح میشود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به فضای فیزیکی مناسب این بیمارستان افزود: بهره برداری از این بیمارستان و انجام روشهای درمانی جدید، موجب کاهش بار بیماری و افزایش کیفیت سلامت مردم منطقه میشود.
در این بازدید همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: بیمارستان خیرساز حضرت زینب (س) شهرستان اشکذر در زیربنای ۱۳ هزار متر مربع، در چهار طبقه و با ظرفیت ۱۵۷ تخت در دست ساخت است که ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون برای ساخت این بیمارستان از سوی خیّر طرح، ۸۵ میلیارد تومان و از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، ۶۵ میلیارد تومان، اعتبار هزینه شده است.
* تحقیقات باید پاسخگوی نیازهای بومی باشد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بازدید از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، گفت: پاسخگویی به نیازهای بومی منطقه در تولیدات مراکز رشد، مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم وفناوری از اولویتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
پناهی افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در حوزه سلامت فعالیتهای چشمگیر، قابل توجه و خوبی را انجام داده و حضور استادان و دانشجویان این دانشگاه در همایش فن بازار که در تهران برگزار شد، گویای این واقعیت است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: در خصوص فرآوردههای گیاهی، زیرساختهای الکترونیکی و محصولات روغنی اقدامات و تولیدات خوبی انجام شده است. دانشگاهها و مراکز فناور باید ابداع و تولید براساس نیاز استان را دستور کار خود قرار دهند، زیرا پاسخگویی به نیازهای بومی منطقه در تولیدات مراکز رشد، مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم وفناوری از اولویتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
پناهی گفت: مراکز رشد و فناور بعد از دستیابی به محصول جدید، تنها به ثبت محصول اکتفا نکنند و تا مرحله تجاری سازی و معرفی به بازار ادامه دهند و در این زمینه، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، آماده حمایت از این تولید کنندگان است.