در گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) جشنواره غذاهای بومی محلی در دبستان دخترانه شهید نادری ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ جشنوارهای که از جنس غذاهای بومی محلی، رنگین کمانی از غذاهای سنتی که میشد
در این جشنواره دانش آموزان، غذاهای محلی و پخت غذاهای اصیل ایلامی از قبیل ،ترخینه ،شل کینه، آش رشته، و شیرینی هایی، چون حلوا، کله کنجی و بژی برساق که طرفداران زیادی دارد به نمایش گذاشتند .
در این جشنواره دانش آموزان نیز با پوششهای محلی آمده بودند تا با پخت این نوع غذاها آشنا شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در حاشیه این جشنواره گفت: هدف از برگزاری چنین جشنوارههایی الگو گرفتن دانش آموزان از سبک ایرانی اسلامی، تشویق و ترغیب تغذیه سالم و آشنایی با لباسها و غذاهای محلی است.
درویشی افزود:هدف کلی از برگزاری این جشنواره برگشت غذاهای بومی محلی به سفره خانوادهها است.
یکی از ویژگیهای این جشنواره استفاده از مواد غذایی سالم و طبیعی بود غذاهای که به سادگی میتوان کودکان خود را به مصرف آنان عادت داد.