مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: از این به بعد رویداد بصورت سالانه برگزار شده و از سالهای بعد یکی از مسائل نظام سلامت و بهداشت در کشور محور این رویداد میشود.
وی گفت: موضوع کرونا یکی از موضوعات مهم کشور است؛ دستاوردها مجاهدتها ایثارهایی که در عرصه کرونا انجام شد از دستاوردهای پزشکی تا تولید برخی تجهیزات پزشکی مثل ونتیلاتور باعث شد تا ما در بنیاد سینمایی فارابی به تولید آثار سینمایی با موضوع کرونا و محور سلامت فکر کنیم.
جوادی افزود:، اما چیزی که مانع میشد این بود ما با ایدهها سوژهها و یا بعضا طرحهایی مواجه میشدیم که از قوت لازم برای تولید برخوردار نبود.
رویداد سینما سلامت در واقع یک رویداد ایده پردازی بود که مبتنی بر تجاربی که نزد کادر درمان یا گروههای جهادی وجود داشت؛ بتوانیم این سوژهها و ایدهها را تقویت کنیم.
وی گفت: این تجارب را به فیلم نامه نویسان و اهالی سینما منتقل کنیم و از این طریق به قوت آثار تولیدی در سینما کمک کنیم.
جوادی افزود: رویداد سینما سلامت برای اولین بار برگزار شد؛ امروز طرحهایی که شنیدیم نشان داد که این نوع رویداد ایده پردازی کارامد هستند و میتوانند ضعفهای ما را در مضمون و بعضا در سوژههایی که برای فیلمها میخواهیم برطرف کند.
وی گفت: بعضی از این طرحها را که مطالعه کردم بسیار متعجب میشدم از اینکه چه ظرفیت؛ سوژهها و اتفاقاتی وجود داشته که میتوانست دستمایه تولید آثار سینمایی شود و ما از آنها غافل بودیم.
جوادی افزود: رویداد سینما سلامت با کمک دانشگاه علوم پزشکی تهران و انتقال تجربیاتی که در این رویداد اتفاق افتاد توانست بخشی از این ضعفها را پر کند.
وی گفت: از این پس این رویداد را بصورت سالانه خواهیم داشت؛ امسال موضوع این رویداد کرونا بود، اما از سالهای بعد یکی از مسائل نظام سلامت و بهداشت در کشور را محور این رویداد قرار خواهیم داد. امیدوارم که سینما سلامت به قوت آثار سینمایی با محوریت حوزه سلامت کمک کند.