نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست های وزارت بهداشت، در حوزه تامین و توزیع دارو تاکید کرد:مشکلات مضاعف مردم ایلام ناشی از برنامه های جزیره ای و نبود نگاه عدالت محور در تخصیص اعتبارات است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ علی اکبر بسطامی در خصوص کمبود دارو در استان ،با انتقاد از سیاست ها و عملکرد
وی با بیان اینکه ایلام ،دروازه اصلی عتبات عالیات و میزبان میلیونی زوار اربعین است تاکید کرد: خدماتی که به ایلام ارائه می شود باید با نگاه ملی به آن توجه شود.
نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و بازگشت موج جدید کرونا،گفت:با توجه به نبود انبارهای ذخیره دارو و عدم حضور شرکتهای توزیع و پخش دارو در استان ، باید از قبل پیش بینی های لازم صورت می گرفت.
وی در ادامه اظهار کرد:سوالی که ما از وزیر بهداشت و درمان داشتیم این بود که، چرا در ایجاد زیر ساختهای لازم در حوزه درمان و دارو در استانهای محروم مثل ایلام دقت نظر بیشتری وجود ندارد؟
بسطامی با بیان اینکه ،یکی از امضاء کنندگان استیضاح وزیر بهداشت و درمان بوده،تاکید کرد: عمده امضاکنندگان استیضاح وزیر از درون کمیسیون بهداشت هستند و دلیل آن هم نگاههای بخشی و جزیرهای و رعایت نکردن عدالت در توزیع دارو و امکانات است.
وی همچنین به دیدار خود با رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: ما بصورت جدی پیگیر وضعیت کمبود دارو و امکانات در استان هستیم و این موارد با رئیس جمهور محترم هم در میان گذاشته شد.
این نماینده مجلس با انتقاد از عملکرد مدیران استانی در این خصوص گفت:متاسفانه در استان ما، مدیران خوب عمل نکردند و گله مندی ما از مدیران استانی این است که چرا هر روز خانوادههای استان به علت کمبود دارو و امکانات پزشکی با مشکلات جدی مواجه هستند؟.
وی همچنین در خصوص ارزیابی عملکرد مدیران گفت: مبنا و معیار ارزیابی عملکرد مدیران ،باید رضایتمندی مردم باشد ممکن است یک مدیری چند بار بعنوان مدیر نمونه معرفی شود، اما میزان رضایتمندی مردم از ایشان در حد صفر باشد.
بسطامی در بخش دیگری از صحبتهای خود با خبرنگار صداوسیما به این نکته تاکید کردند، که در حوزه سرمایه گذاری در استان مزیتهای خوبی وجود دارد، اما مشوقهای لازم برای جذب سرمایه گذار نیست.
وی با اشاره به عدم علاقه و انگیزه سرمایه گذاران برای حضور در استان،گفت: بخشی از شرکتهای ما خصوصی هستند و بخشی هم خصولتی، با توجه به نگاه مچ گیری و سخت گیرانه ای که در استان وجود دارد،متاسفانه رغبت و انگیزهای برای ورود سرمایه گذار به استان وجود ندارد.
نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی در خصوص بودجه ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه سیاستها، نیز گفت:یکی از مهمترین محورها در بودجه سال آینده، بحث سیستم خانواده و سیستم ارجاع است که اگر بخوبی ایجاد شود دیگر نیازی نیست مردم شهرستانهای دور دست برای انجام یک آزمایش ساده و خرید دارو به مرکز استان مراجعه کنند.
در کشور ۱۵ شرکت دولتی توزیع دارو وجود دارد که هیچکدام از این شرکتها در استان ایلام نمایندگی ندارند.