بیش ازیک تُن محصولات لبنی فاسد و غیربهداشتی در نیشابورمعدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:در راستای حفظ و
دکتر مجید خجسته پور حفظ بهداشت مواد غذایی از زمان تولید تا عرضه را از اصول مهم در تامین سلامت جامعه برشمرد و ادامه داد: مردم در زمان خرید محصولات غذایی و آشامیدنی به تاریخ تولید، انقضا و سیب سلامت محصولات توجه نموده و از خرید و مصرف محصولات فاقد مشخصات بهداشتی خودداری نمایند.
وی با تاکید بر اینکه سلامت شهروندان از اولویتهای اصلی این دانشگاه میباشد، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را برای پیگیری از طریق شماره تماس ۱۹۰ وزارت بهداشت و یا شماره ۴٣٣۵٢٣١١ معاونت غذا و دارو نیشابور اطلاع دهند.