مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، گفت: با رونق گرفتن و ترویج صنایعدستی در مناطق محروم استان با توجه به نیاز به سرمایه کم و اشتغالزایی پایدار، توسعه این مناطق را به دنبال دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه،
وی گفت: ما در این حوزه اعتبارات تبصره ۱۶ راداریم که اساس آن ایجاد اشتغال و کارگاههای کوچک است که متاسفانه بدلایلی از جمله عدم نظارتهای منطقی گاها شاهد انحراف این اعتبارات بودهایم.
او افزود؛ موضوع دیگر بحث آمارها در این زمینه است که باید سعی شود به طرف شفافسازی حرکت کنیم تا جامعه هدف بصورت مشخص مورد حمایت قرار گیرد. زیرا اشتغالزایی در این حوزه با توجه به میزان وجود افراد محروم و نداشتن سرمایه مناسب میتواند راحتترین اهرم ایجاد اشتغال ارزان قیمت باشد.
سهیلی گفت: باید تلاش کنیم برای هر منطقهای یک سند تحول و توسعه ایجاد و با انجام کار کارشناسی مسائل را به صورت عملیاتی پیش ببریم.
او افزود: هدفمندی تسهیلات و آموزش مناسب در کوتاهترین زمان ممکن میتواند به ایجاد اشتغال در این حوزه کمک کند.
وی ادامه داد: مساله فروش یکی دیگر از دغدغههای مهم و همیشگی صنعتگران و هنرمندان صنایعدستی است که برای حل این مشکل بزرگ با هلدینگهای بزرگ برای خرید تضمینی و فروش محصولات صنایعدستی استان توافقهایی انجام شده است که میتواند به رونق تولید در این زمینه کمک بسیاری بکند