لزوم شناسایی و رفع خطر ساختمانهای غیرایمن در کشور
رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی کشور بر ضرورت شناسایی و رفع خطر ساختمانهای غیرایمن در کشور تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی، قره خانی در جلسه ستاد مدیریت بحران تبریز افزود : داشتن ساختمانهای ناایمن تبعات بسیار خطرناکی دارد و در همه شهرها و حتی روستاها باید متروپل ها و ساختمان های ناایمن شناسایی و رفع خطر شود و نباید به دادن اخطار و هشدار بسنده کرد.
وی همچنین گفت: در ساخت و سازها به مطالعات خاک شناسی و گسل ها نیز باید توجه جدی شود.
وی تصریح کرد: در زمینه سلامت و صیانت از جان و مال انسان ها مسئولیم و ایمن سازی بناها و ساخت و سازها اولویت توسعه است.
رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی کشور با اشاره به تدوین آیین نامه ملی حوادث در تهران گفت: باید برش استانی این آیین نامه نیز متناسب با هر منطقه و حوادث اولویت دار آن تهیه شده و با همکاری دستگاه ها و تعیین بودجه لازم در مواقع خطر برنامه آماده موجود باشد.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز لزوم ایمن سازی ساختمانها را یادآور شد و تاکید کرد: این ایمن سازی نباید منحصر به ساختمانها باشد بلکه دل نگرانی ما از ابنیه فنی در بزرگراه ها و آزادراه ها و بویژه پلهای قدیمی است که فرسوده شده اند و با تردد بار سنگین هر لحظه امکان ریزش و روی دادن فاجعه وجود دارد.
ذاکری همچنین با اشاره به افزایش مصرف گاز در استان گفت: با تغییرات دمایی اخیر و افزایش برودت هوا، احتمال افت فشار گاز و قطعی برق در روزهای آتی دور از انتظار نیست و مردم باید با مدیریت مصرف مانع این مشکلات شوند و دستگاه ها و بویژه هلال احمر آماده باشند.