برداشت نارنگی از شش هزار هکتار باغهای هرمزگان آغاز شده است.
برداشت محصول نارنگی در هرمزگان تا پایان اسفند ادامه دارد.
مسعود گرگیج افزود: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی فرستاده میشود.
مرغوبترین نارنگی کشور در دهستان سیاهوی شهرستان بندرعباس تولید میشود.
بیشتر بخوانید: برداشت نارنگی مرغوب سیاهو در هرمزگان
نارنگی سیاهو بعلت آب و هوای کوهستانی، و وجود آب و خاک مناسب منطقه، به خوش طعمی شهرت دارد و از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: شهرستانهای حاجی آباد و رودان نیز از مناطق تولید نارنگی در هرمزگان است.
گرگیج افزود: اصلاح و نوسازی باغهای نارنگی در دستورکار است.
هرمزگان رتبه دوم تولید نارنگی را در کشور دارد.