سرهنگ رضایی از مردم خواست به آی پی یا لینک های ارسالی از سرشماره های مشکوک دقت کنند و وارد نشوند.
سرهنگ رضایی در نشست با خبرنگاران گفت در ۹ ماه امسال جرائم سایبری ۳۰ درصد افزایش داشته است. اما میزان کشفیات این جرائم نیز به ۹۲ درصد می رسد و میانگین زمان کشف جرائم نیز ۳۹ روز است.
وی گفت بیشترین جرام حوزه سایبری مربوط به کلاهبرداری های سایبری با ۴۶ درصد، برداشت های غیرمجاز از حساب های بانکی با ۳۱ درصد و مزاحمت های اینترنتی با ۸ درصد است.
سرهنگ رضایی گفت اعتماد به مجرمان از سوی کاربران و عدم آگاهی و دانش کاربران از مهم ترین عوامل موثر در وقوع جرائم اینترنتی در کشور است.
وی از مردم خواست به آی پی یا لینک های ارسالی از سر شماره های مشکوک دقت کنند و وارد نشوند.
رئیس پلیس فتای استان افزود برخی متخلفان نیز از بدافزار های جعلی پرداخت های اینترنتی استفاده میکنند و به کسب توصیه کرد بعد از فروشهای اینترنتی حتما حساب خود را چک کنند و منتظر پیام واریز باشند .
سرهنگ رضایی در ادامه گفت مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا استان با شماره ۰۹۶۳۸۰ به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات و یا شکایات مردم می باشد و گفت در ۹ ماه امسال بیش از ۱۵ هزار و ۷۰۰ تماس با این مرکز انجام شده است.
وی با اشاره به تعداد زیاد کاربران فضای مجازی در بین کودکان و دانش آموزان از راه اندازی «پویش کودکان سایبری» از امروز تا ۲۹ دی ماه خبر داد و گفت متاسفانه حساسیت والدین نسبت به استفاده کودکان از فضای مجازی کاهش یافته و در این پویش سعی می شود نحوه استفاده صحیح کودکان و دانش آموزان از فضای مجازی اطلاع رسانی شود تا شکاف دیجیتال بین والدین و کودکان کاهش یابد.