مرکز بهداشت چند تخصصی سلامت روان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران (رسا)، از ۲۰ دی آغاز به کار کرد.
پس از مراسم افتتاحیه این مرکز بهداشت، درمانگران مجموعه که متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستند اعضای تیمهای تخصصی خود را معرفی کردند و خدمات خود را برشمردند.
خانم دکتر زهرا رسائی مسئول راه اندازی مرکز بهداشت چند تخصصی سلامت روان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز به بیان تفاوتهای این کلینیک با سایر مراکز روانشناسی پرداخت.
خانم دکتر رسائی با بیان این که در راه اندازی کلینیک دنبال یک نگاه جامع بودیم، گفت: در این مجموعه همه وجوه کاری حوزه سلامت روان، مورد استفاده قرار میگیرند و تعرفههای کلینیک نسبت به تعرفههای بخش خصوصی بسیار پایینتر است.
دکتر رسایی در ارتباط با طول جلسات روان درمانی در این مرکز بهداشت افزود: یکی از معضلات در خدمات روانشناسی این است که بسیاری از درمانگران، در هنگام صحبت فرد مراجعهکننده به ساعت خود نگاه میکنند و نگران زمان هستند. چنین چیزی در مطبهای ما وجود ندارد و تا زمانی که مراجعهکننده به وضعیت ثابت اولیه برسد مهمان مجموعه است ولو اگر بیش از یک ساعت زمان ببرد.
مسئول راه اندازی مرکز بهداشت چند تخصصی سلامت روان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران اضافه کرد: در این مجموعه از استادان به نام و نظارت آنها استفاده میشود. همچنین تفاوت دیگر این مجموعه با مراکز دیگر روانشناسی آن است که پس از درمان باید وضعیت او و میزان رضایتش از درمان را دنبال و پیگیری میکنیم.
همچنین دکتر علیرضا بهرامی معاون پشتیبانی سازمان نیز با ابراز خرسندی از افتتاح پلی کلینیک سلامت روان و ارائه خدمات این مجموعه به شهروندان گفت: مشکلات جسمی تنها بخشی از مشکلات جامعه را تشکیل میدهد در صورتی که مشکلات روانشناسی جامعه بسیار پررنگتر است.
معاون پشتیبانی سازمان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دارای مرکز خدمات تخصصی انفورماتیک سلامت است گفت: اگر این کلینیک یک همکاری با مرکز انفورماتیک سلامت داشته باشد، دادههایی که در این کلینیک استخراج میشود میتواند در عرصه سلامت جامعه اثربخشی بیشتری داشته باشد.
دکتر بهرامی با تأکید مجدد بر همکاری این مرکز بهداشت با سایر بخشهای مجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دارای یک رسانه است و این موضوع میتواند به گسترش فعالیتهای اساتیدی که این مجموعه فعال هستند کمک کند. همچنین گروه پژوهشی پزشکی مبتنی بر سبک زندگی نیز از بخشهای دیگر این سازمان است که با برقراری ارتباط بین کلینیک و این گروه پژوهشی میتوان به فعالیتهای پژوهشی غنای بیشتری بخشید.