مدیرکل توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: اجرای طرح روستای "نو فن" این صندوق، موجب افزایش بهره وری محصولات و امنیت غذایی کشور میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق حسنی روز دوشنبه در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به روستاها استان کرمانشاه که با حضور نمایندگان شرکتهای دانش بنیان و مسئولان استان در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت اشتغال و تولید محصولات روستایی در تامین امنیت غذایی کشور، افزود: ۴۵ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید از سال ۹۷ تا شهریور سالجاری به حوزه کشاورزی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به عدم بهره وری لازم در بخشهای مختلف اقتصاد از جمله کشاورزی؛ گفت: از این ۴۵ درصد تسهیلات صندوق به بخش کشاورزی فقط ۷۰ درصد آن به پرورش دام سبک و سنگین اختصاص یافته و این در حالی است که ما شاهد درآمدزایی و اشتغال دامداری به روش سنتی نیستیم.
حسنی افزایش بهره وری و ارزش افزوده در تولید محصولات کشاورزی را از مهمترین اهداف راهبردی صندوق کارآفرینی امید در حمایت و پشتیانی شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و افزود: در طرح روستای " نوفن" به دنبال انتقال این فناوری و دانش به بخش کشاورزی روستایی هستیم تا به این هدف ارتقا بهره وری در تولیدات روستایی برسیم.
مدیرکل توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید در ادامه با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح روستای "نوفن" در برخی از استانهای کشور مانند هرمزگان، سیستان بلوچستان، گیلان و کرمان، گفت: اجرای این طرح در کرمانشاه به عنوان هفتمین استان کشور در دستور کار صندوق کارآفرینی امید که در آینده به صندوق پیشرفت و عدالت تغییر نام میدهد، است.
حسنی از تمام مراکز تحقیقات دستگاههای اجرایی، مراکز رشد، دانشگاهها و مراکز علمی و شرکتهای دانش بنیان استان کرمانشاه خواست با ارایه طرح و ایدههای خلاق و نوآورانه در راستای افزایش بهره وری و همچنین ارزش افزوده محصولات، صنایع و تولیدات روستایی استان از حمایتهای صندوق کارآفرینی امید در این طرح استفاده کنند.