به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ از لندن، صف آمبولانسها که در بیرون از بخشهای اورژانس بیمارستان ها، منتظرند تا تختی خالی پیدا شود تا بتوان بیمار درون آمبولانس را به بیمارستان منتقل کرد این روزها صحنهای آشنا برای انگلیسی هاست.
بر اساس گزارشهای رسمی منتشر شده در انگلیس معطلی بیماران درون امبولانسها برای رسیدگی در فصلهای گذشته به طور متوسط بیش از ۳۱ هزار ساعت رسید و وضع اورژانس بسیاری از بیمارستانها بحرانی توصیف شده است.
پاول جولر ۶۰ ساله که به صورت اورژانسی به بیمارستان برده شده میگوید: وقتی با آمبولانس به بیمارستان رسیدیم هیچ تختی در بیمارستان که اتفاقا بیمارستان بزرگی هم بود، پیدا نمیشد. بعد که تختی پیدا شد یک شبانه روز در اورژانس ماندم تا یک تخت در بخش بیمارستان پیدا شود.
کارکنان بخش بهداشت و درمان انگلیس بارها با برپایی تجمع اعتراضی درباره کمبودها و نابسامانیهایی که منجر به مرگ زودهنگام بیماران میشود هشدار دادند.
یک پرستار بیمارستان سنت مری لندن در مصاحبه با ما گفت: ما مدام با کمبود کارکنان در بیمارستانها مواجهیم. این شرایط در حالی که صدها هزار بیمار در نوبت درمانند و مدام بر تعداد بیماران افزوده میشود، شرایط بحرانی ایجاد کرده که تداومش جان بیماران بیشتری را به خطر میاندازد.
نهادهای ناظر میگویند بخش بهداشت و درمان انگلیس اکنون با فشار غیر قابل تحمل روبرو و در آستانه فروپاشی است. پس از روزها سکوت، استیو بارکلی وزیر بهداشت و درمان انگلیس هم بالاخره به سخن امد و گفت: شاهد فشار فراوان بر بخش بهداشت و درمان کشوریم و به ویژه که ترکیبی از انبوه مبتلایان به آنفلوانزا، ویروس کرونا، عفونت باکتریایی استرپتوکوک آ و بیماریهای فصل زمستان، موجب شده است تا بیمارستانها با کمبودهایی روبروشوند.
دولت انگلیس برای جبران بخشی از کمبودها وعده کمک چند میلیاردی داده، اما فیلیپ بنفیلد رئیس شورای نظام پزشکی این کشوربا توجه به حجم مشکلات و کمبودها واکنش دولت را مناسب نمیداندو میگوید: واکنش دولت به فشار فراوان بر نظام بهداشت و درمان در زمستان امسال، نه تنها مناسب نیست بلکه دولت حتی از فهم درست ابعاد گسترده فنی و انسانی این بحران نیز بازمانده است. بحرانی که زمستانها بهداشت ودرمان این کشور را فرا میگرفت اکنون در همه فصول پدید میآید و در ۱۰ سال اخیر، شرایط مدام بدتر شده است.
وزارت بهداشت انگلیس در حالی حد اکثر معطلی بیماران برای معاینه در بخشهای اورژانس بیمارستانهای این کشور را حدود ۴ ساعت اعلام کرده که در ماههای اخیر کمتر از هفتاد درصد مراجعان در این مدت معاینه شدند.
سال جدید میلادی در انگلیس در حالی آغاز شد که ۷ میلیون و دویست هزار بیمار در این کشور، در صف انتظار آغاز درمانند از جمله شماری از بیماران سرطانی و کودکان بیمار......
اظهارات:
۱ – پاول جولر – شهروند بیمار
۲ – هلن – پرستار بیمارستان سنت مری لندن
۳ – استیو بارکلی – وزیر بهداشت و درمان انگلیس
۴ - فیلیپ بنفیلد - رئیس شورای نظام پزشکی انگلیس