فرماندار عجبشیر گفت: ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ به این شهرستان تخصیص یافت و در بین دستگاههای متولی توزیع شد.
به گفته وی سهمیه این شهرستان از اعتبارات مشاغل خانگی ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود و تاکنون ۹۵درصد از سهمیه و ۵۰ درصد از مازاد سهمیه مشاغل خانگی از بانکها دریافت شده است.
وی با اشاره به شیوهنامه پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ افزود: با توجه به فرصت سهماهه باقیمانده به پایان سال، دستگاههای اجرایی و به خصوص بانکهای عامل تلاش کنند تا این تسهیلات به طور کامل در شهرستان جذب شود.
قادری افزود: جذب تسهیلات تبصره ۱۶ فرصتی استثنایی برای توسعه مشاغل خانگی است به گونهای که دستگاههای اجرایی باید برنامه توسعه اشتغالزایی در شهرستان را به شکل جدی در دستور کار قرار دهند.
فرماندار عجب شیر تاکید کرد: دستگاههای اجرایی در شهرستان باید تعهدات خود را به سامانه رصد اشتغال اجرایی کنند تا آمار درستی از اشتغال ایجاد شده در شهرستان داشته باشیم.
وی گفت: همه موظف هستند شرایط ایجاد اشتغال را تسهیل کنند و به هیچوجه نباید سختگیری شود و سازمانهای مربوطه، مدارک و گواهیهای مهارت را با سرعت و سهولت و البته دقت لازم برای متقاضیان صادر کنند و خودشان به دنبال شناسایی و جذب کارآفرینان باشند.
تسهیلات تبصره ۱۶ مربوط به اشتغال، مسکن، فرزندآوری، درمان بیماران صعبالعلاج و همچنین حمایت از خوداشتغالی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی است و دولت با توجه به اهمیت تسهیلات تبصره ۱۶ تقویت ارکان اصلی خانواده را در دستور کار خود قرار داده است.