استاندار یزد از طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان که با حضور رئیس جمهور آغاز میشود به عنوان ابرطرح عمرانی و تمدنی یاد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی با حضور در استودیو خبر ۲۰ شبکه یزد با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیات همراه به یزد در روزهای ۲۲ و ۲۳ دی ماه گفت: این سفر از مهمترین رویدادهای دولت سیزدهم است که اتفاقات بسیار مهمی از انتقال آب تا حوزه مسکن و طرح های اقتصادی را دربرخواهد داشت.
وی افزود: عملیات اجرایی انتقال آب از خلیج فارس به استان در این سفر رقم میخورد که ابرطرح عمرانی و تمدنی به شمار میآید و اعتبار آن تا سقف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان توسط دولت تامین میشود.
استاندار یزد ادامه داد: آب، فصل مشترک مطالبات همه مردم استان با هر سلیقهای در طول دهههای گذشته محسوب میشود که این آرزو در این سفر محقق خواهد شد.
وی افزود: ۱۳۶ واحد راکد در استان شناسایی شده که ۷۶ واحد به چرخه تولید بازگشته و قرار است آقای رئیس از آنها بازدید کند. همچنین حجم سنگینی از سرمایه گذاری در حوزه اشتغال استان در این سفر رقم میخورد.
فاطمی از افتتاح بالغ بر ۱۸۰ مسکن نهضت ملی و آغاز عملیات واگذاری زمینهای ویلایی و ساخت آنها به عنوان دیگر برنامه این سفر یاد کرد و اظهار داشت: طرحهای مختلفی در زمینه برق، افتتاح رسمی خط پدافندی آب، افتتاح طرح بزرگ صنعتی فولاد در بافق با اعتباری بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان و همچنین افتتاح چندین واحد دیگر از برنامههای سفر رئیس جمهور است.
وی از برگزاری رویداد دخترانه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) خبر داد و گفت: رئیس جمهور به یک یا دو شهرستان محروم سفر و احتمالا در یکی از شهرستانها اجتماع مردمی و گفتگو با شهروندان را خواهند داشت.
استاندار درباره شیوه انتقال مطالبات مردم به رئیس جمهور خاطرنشان ساخت: دو پویش توسط صدا و سیما با هدیههای خوبی راه اندازی شده است که میتوان مطالبات مردم را به وسیله آنها منتقل کرد. تمهیدی اندیشیده شده تا بهترینهای این پویش با رئیس جمهور ملاقات کنند که امتیاز ویژهای به شمار میآید.
فاطمی تأکید کرد که در زمان اجتماع مردمی در میدان امیرچقماق که ساعت هشت صبح پنجشنبه برگزار میشود هم محلی برای دریافت نامهها تدارک دیده شده است.
وی با اشاره به تصویب هفت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مصوبه برای طرحهای عمرانی در سفر اول رئیس جمهور گفت: از زمان سفر رئیس جمهور که کمتر از یکسال بود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد به استان واریز شده که اکثر طرحها فعال بوده و استان به یک کارگاه بزرگ عمرانی مبدل شده است.
استاندار با اشاره به اینکه تعدادی از طرحها افتتاح شده و تعدادی دیگر هم در دهه فجر و هفته دولت به بهره برداری میرسد، تصریح کرد: این طرحها قرار است به تدریج تا سال ۱۴۰۳ تکمیل شود که ابلاغ بیش از یک سوم حجم اعتبارات نشان دهنده قابل قبول بودن سرعت پیشرفت طرح هاست.
وی درباره برگزاری نشست هیئت دولت در یزد بیان داشت: اینکه جلسه هیئت دولت در یزد تشکیل شده یا اینکه وزیران در شهرستانها حضور یابند هنوز قطعی نشده و تلاش ما بر برگزاری نشست هیئت دولت در یزد است.
فاطمی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است مصوبات جدیدی در این سفر داشته باشیم، افزود: تمرکز در این سفر بر اینست که مصوبات به عنوان متمم و مکمل سفر اول باشد و برای طرحهایی که دچار مشکل مالی باشد، تدابیر اندیشیده شده و بیشتر تمرکز ما بر گرفتن مجوز به جای اعتبار مالی است.
وی ادامه داد: اموال مازاد زیادی در بدنه دولت با حجم هزاران میلیارد تومان است که درصدد دریافت مجوز فروش آنها هستیم تا همه مبلغ فروش به استان بازگردد و بتوانیم از این مبالغ در طرحهای نیمه تمام استان بهره گیریم.
استاندار در بخش پایانی سخنان خود گفت: دولت برای تامین آب پایدار و حفظ حیات در یزد کار بسیار بزرگی انجام داده و از مردم میخواهیم روحیه قدرشناسانه یزدیها را در اجتماع بزرگ میدان امیرچقماق به نمایش بگذارند تا تصویری از همدلی و اصالت یزدیها در رسانههای ملی و بین المللی مخابره شود.
بنام خدا
اشتغال زایی ی افسانه ای.....
◦ زمین هایی که منطقا حق مردم است و توضیحات آن جواب تمام سوالات احتمالی را می دهد، و برای بدست آوردن این حق مشروع ، نیاز به هیچ پول و هزینه ای نیست......توضیحات در ادامه نوشته می شود.
◦ هیچ پولی نمی خواهد ، برای همه فرستاده می شود.....و اما توضیحات..........ادامه دارد......
۱
اشتغال زایی ی افسانه ای ! و باور نکردنی!،...
برای تهیه ی مصالح ح ساختمانی ی مورد مصرف این ساختمان ها ( ده ها میلیون درب ورودی ، پنجره شیشه ، و مصالح دیگر......) ، ژاپن نا خواسته این کار افسانهای را انجام داده ! ، ولی با متراژ کمتر( چون ژاپن یک پنجم خاک ایران را دارد ، و یک و نیم برابر جمعیت ایران را......) ، و امیدواری دادن و نجات نسل ها و دادن حق مردم ، ....
تقسیمات را در هر استان ، شهرها ، روستا ها ، باید از مستحقین و ....ادامه دارد...
۲
مستضعفین شروع کنند ، و سهم هر کس را در زادگاه خانوادگی اش بدهند ، ......
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد ( با ملاحظات میزان کمی ی زمین در هر شهر) ، که ملت( نسل ها) ، تا آخر عمرشان ، اینهمه دلهره ی مسکن ن چند ده متری را نداشته باشند ! ، .......ادامه دارد...
۳
اگر وضعیت آب مناسب باشد ، خانواده می تواند ضمن ساخت مسکن ، یا سر پناه ، یا اطاق ۲۰ متری مورد نیاز برای افراد خانواده ، در این زمین ۲،۳ هکتاری ، انواع میوه ، سبزیجات ، و حبوبات .... مورد نیاز خانواده خود را ( با آموزش)، با کیفیت بهتر تهیه کند !.... و بقیه ی زمین های کشاورزی ی چند ده میلیون هکتاری ی کشاورزی ی کشور را ، برای صادرات اختصاص دهد،.....ادامه دارد....
۴
و اگر موضوع تامین آب مناسب نباشد ، هر خانواده در این زمین چند هکتاری ، می تواند به تعداد افراد خانواده ، اطاق حدود ۲۰ متری( یا متراژ دلخواه) ، تهیه کند !، و بقیه ی زمین خود را ، با ایجاد دکورهای شکیل، محلی برای بازی ی بچه ها و برای تفریح خود و خانواده اش کند !،....
جمعیت را هم کنترل کنیم ، چون در زمان های قدیم ، جنگ روی نفرات محاسبه می شد ، ......ادامه دارد....
۵
بنابراین احتیاج به جمعیت زیاد بود ، ولی امروزه جنگ ها الکترونیکی شده و نیاز به جمعیت بیشتر از حد معقول نیست ( ما همیشه چند میلیون نفر جمعیت جوان داریم .....) ، همین جمعیتی که داریم کافیست!، با تمام این تفاسیر ، اگر کسی هوس داشتن جمعیت زیاد را کرد ، با این وضعی که پیش .........
که پیش میرویم ، بیشتر از صد(۱۰۰) سال طول میکشد که جمعیت ایران به ۱۵۰ میلیون نفر برسد( که نیاز نیست) ، ...........ادامه دارد...
۶
و ما ( هر خانواده)، برای تهیه ی مسکن آنها ، میتوانیم اطاق ها را دو طبقه کنیم !،.....که دو طبقه کردن ن اطاق ها یا بنا ، چند هفته یا چند ماه طول خواهد کشید ! ( پس نگرانی ی کمبود مسکن ازدیاد جمعیت را نخواهیم داشت) ،......مهم تر اینکه ، از نگرانی در آوردن ن نسل هاست !.....که اینهمه عقده ی خانه دار شدن برای خانواده های مستحق و مستضعف باقی نخواهد ماند !.....
سهمیه ی آب شرب و شستشوی هر خانواده ، به او داده میشود ، که انرا در تانکر نگهداری کنند ، حال خانواده مختار است که آب را صحیح استفاده کند ، یا نا صحیح !،.... آب کم آورد ، خودش باید آزاد تهیه کند. پایان