معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: دولت سیزدهم در تلاش است در همه شوراها، بانوان را با هدف بهره مندی از نظرات و راهکارهای آنان منصوب کند.
خزعلی اضافه کرد: دیدار بانوان با رهبر معظم انقلاب فرصتی بود تا برخی از مشکلات و چالشهای موجود در عرصه زنان برای ایشان بازگو شود و ایشان با رهنمودهای عالمانه خود راهکارهایی را ارائه دهند.
وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب بارها در بیانات خود خواستار چارهاندیشی برای نفی ظلم علیه زنان چه در خانوادهها و چه در جامعه شده بودند، تصریح کرد: ایشان معتقدند که برای حمایت از زنان باید چارهاندیشی کرد و بازگذاشتن عرصه برای فعالیت بانوان در عرصههای مختلف بسیار مهم است.
خزعلی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب جایگاه زن در خانواده را بیبدیل میدانند و معتقدند زنان ضمن اینکه باید فعالیتهای مختلف علمی، سیاسی و اجتماعی داشته باشند باید توجه به مسئولیت خطیر رسیدگی به امور خانه و خانواده نیز داشته باشند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب حجاب را یک واجب شرعی دانستند و فرمودند که زنان و دخترانی که حجاب کامل ندارند نباید به آنها اتهام زد و آنها را بیدین یا در تقابل با دین دانست بلکه باید به آنها به این دید نگریست که در این مساله ضعف دارند و نباید اجازه داد تا سرمایهداری غرب از این موضوع به نفع خود و مطامع خود بهره ببرند.
معاون امور زنان و خانواده، با اشاره به لایحه حفظ کرامت زنان در برابر خشونت که به حمایت از زنان میپردازد، افزود: یکی از قوانین و لوایح برای حمایت از زنان، لایحه حمایت از کرامت بانوان است که امیدواریم به زودی تصویب شود.
خزعلی با استناد به آمار رسمی از پیشرفت زنان در عرصههای مختلف، گفت: رشد و پیشرفت زنان در عرصههای مختلف جامعه پس از انقلاب اسلامی بسیار چشمگیر است؛ به طوری که وضعیت سواد قبل از انقلاب ۳۵ درصد بوده که این رقم اکنون به بیش از ۹۵ درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه برخی رسانههای معاند همواره درصدد تولید اخبار منفی علیه ایران و به خصوص نشان دادن وضعیت بد زنان در کشور هستند، گفت: متاسفانه این هجمههای رسانهای باعث میشود تا کشورهای دیگر بدون استناد به مدارک لازم علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرند و اتهاماتی را نیز وارد کنند، اما میبینیم که بر پایه آمارهای بانک جهانی، کارآفرینی زنان از ۱۲ درصد به ۲۴ درصد در سال ۹۸ رسیده است و رتبه سیام کارآفرینی زنان را دارا هستیم.