قائممقام سازمان تبلیغات اسلامی گفت: از ابتدای امسال به همه متقاضیان تأسیس مؤسسه قرآنی این امکان داده شد تا مسجدی را محل فعالیت خود قرار دهند.
وی ادامه داد: به عنوان یک سازمان رسمی، ساماندهی پایگاههای قرآنی برعهده ماست. بر همین اساس طرح ساماندهی پایگاههای قرآنی که قبلاً هم وجود داشت، نیازمند هویتبخشی و توسعه بود که در دستور کار قرار گرفت و طرح آن در مرکز نظارت بر مؤسسات سازمان دارالقرآن الکریم مطالعه و اقدامات اولیه برای صدور مجوز انجام شد.
حریزاوی تصریح کرد: پیش از این متقاضی تأسیس مؤسسه قرآنی، باید مکان اختصاصی را معرفی میکرد، اما در حال حاضر و از ابتدای امسال به همه کسانی که درخواست تأسیس مؤسسه قرآنی داده بودند، این امکان داده شد تا با دریافت تأییدیه از مسجد محل، مؤسسه قرآنی را در مسجد راهاندازی کنند.
عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم گفت: بر همین اساس اگر درخواستکننده با تأیید مسجد، مکانی را مانند اتاق یا گوشهای از صحن برای تأسیس پایگاه قرآنی در نظر بگیرد، مجوز به نام آن مسجد صادر خواهد شد. البته این رویه قبلا به صورت خودجوش و مردمی بود، اما در قالب تأسیس و دادن مجوز نبود و هویت حقوقی مستقلی برای آن در نظر گرفته نشده بود، ولی امروز این امکان ایجاد شده و مجوزهای سازمان دارالقرآن هم در مورد مکانهای اختصاصی است و هم در مورد آنچه در مساجد در حال روی دادن است.
قائممقام سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: باید همه ۸۵ هزار مسجد ما پایگاه قرآنی داشته باشد تا اگر فردی به مسجد مراجعه کرد، در کنار اقامه نماز جماعت و برپایی مراسم مذهبی، جلسه قرآن هم به شکل مستقل دیده شود.