معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: در مرغهای درشت به دلیل طولانی شدن دوره رشد، مصرف آنتی بیوتیک افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخوزستان ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، با بیان اینکه در کشور ما استفاده از مرغ درشت ارجحیت دارد گفت: این موضوع باعث میشود طول دوره رشد پرورش مرغ طولانیتر شده و میزان مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش یابد که در نتیجه این امر موجب مقاومت بدن به آنتتی بیوتیک میشود.
عبدالامیر نیرومند افزود : مرغ سایز (گوشت مرغ با دامنه وزنی حدود و یک و دو دهم و یک و هشت دهم کیلوگرم) دارای مزیتهای فراوانی میباشد که از آن جمله میتوان به کاهش چربی درونی لاشه و کمتر بودن قسمتهای دورریز مرغ، طعم لذیذتر و خوش پختتر بودن ، مصرف کمتر آنتی بیوتیک به دلیل کوتاه بودن زمان پرورش و در نتیجه سلامت بیشتر مرغ، کاهش هزینه برای خرید هر قطعه مرغ و در نتیجه صرفه اقتصادی بیشتر برای خانوادهها اشاره کرد.
وی بیان کرد : با خرید مرغ با وزن یک و دو هم تا یک و هشت دهم کیلوگرم ضمن بالا بودن کیفیت مرغ خریداری شده کمک شایانی به اقتصاد خانواده خواهد شد.