استاندارمازندران: برای فعالیت اقتصادی، یک ماهه مجوز سرمایه گذاری صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، چهارمین همایش فرصت سرمایه گذاری مازندران با محوریت شهرستانهای بابل؛ بابلسر و فریدونکنار در سالن اجتماعات اداره کل مخابرات استان برگزارشد.
استاندار مازندران در چهارمین همایش فرصتهای سرمایه گذاری استان در بابل فلسفه برگزاری این همایش را حمایت دولت از بخش خصوصی و تلاش برای شناسایی و رفع موانع پیش روی سرمایه گذاری اعلام و خاطرنشان کرد: اولین موانع صدور مجوزهاست که اقدامات لازم برای تسهیل این روند اتخاذ شده است.
سید محمود حسینی پور با اشاره به ایجاد پنجره واحد در استان گفت: اعلام کردیم هر سرمایه گذاری برای فعالیت اقتصادی وارد استان شود بدون معطلی و حداکثر تا یک ماه مجوز سرمایه گذاری صادر شود.
حسینی پور با بیان اینکه مازندران مقام نخست تولیدات کشاورزی، مرکبات و چهارده محصول اصلی کشاورزی را در کشور دارد و اکنون ۷۰ درصد قطعات یدکی نیز در این استان تولید میشود افزود: در اجرای طرح جراحی اقتصادی دولت، مازندران توانست تولید مرغ کشور را تامین کند.
وی به اتخاذ اختیارات مدیریتی در استان اشاره کردو گفت: بدون تردید مدیرانی که بخواهند کار مردم را معطل کنند قاطعانه در مورد آنان تصمیم خواهیم گرفت و در دولت مردمی سیزدهم جایی نخواهند داشت.
نماینده عالی دولت در مازندران همچنین به شکسته شدن تابوی ارتباط با کشورهای سی آی اس در دولت سیزدهم و آغاز فعالیت سوآپ در مازندران در یک ماه گذشته اشاره و تصریح کرد: فعالیت سه بندر مهم در کریدور شمال جنوب، پیگیری برای فعال کردن بندر فریدونکنار وتلاش برای ایجاد منطقه آزاد از جمله اقدامات در توسعه اقتصادی استان است.
استاندار مازندران به افزایش ظرفیت بنادر استان یک سال اخیر از۱۵ به ۳۵ درصد، فراهم شدن فرصت صادرات برنج مازندران نخستین بار در دولت سیزدهم و حذف محدودیت تعرفه صادرات اشاره و تاکید کرد: بنا داریم ظرفیت تولیدات کشاورزی که بازار مهمی در اطراف ما دارد را از طریق بنادر استان به کشورهای سی آی اس صادر کنیم.
رییس شورای اداری استان همچنین تأکید کرد: احیای ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری استان اقدامی ضروری است و با دستگاهی که سرمایه گذاری را معطل کند برخورد جدی صورت میگیرد.
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی هم در این همایش با انتقاد از سهل انگاری در تحقق اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: متاسفانه اقتصاد مقاومتی و حمایت از فعالان اقتصادی را به تریبون و بنرها بردیم و در عمل کاری برای اجرای این طرحهای مهم صورت نگرفت.
عبدالرضا مصری با بیان اینکه بسیاری از مدیران در اعطای سرمایه گذاری به فعالان اقتصادی و نخبگان میترسند درحالی که نباید از سرمایه گذاری که تمام انرژی و وقت خود را وقف این کشور کرده ترسید خاطرنشان کرد: باید از سرمایه بر و دلالی که در بازار رخنه میکند هراس داشت و باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرحهای اقتصادی در کشور نیز افزایش یابد.
مصری با تاکید بر اینکه جوانان ما تنها به جذب در ادارات دولتی فکر نکنند و باید به اقتصاد غیردولتی توجه کنیم افزود: در کشوراقتصادی، چون ژاپن ۲۵۰ هزار و کشور ما پنج میلیون کارمند دولتی وجود دارد که با این تعداد نیروی انسانی قابل توجه به هیچ عنوان نمیتوان برای توسعه مطلوب کشور اقدام کرد.
براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصتها و اولویتهای سرمایهگذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک (گلوگاه، بهشهر، نکا) ناحیه ۲ (ساری و میاندرورد)، ناحیه سه (قائمشهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار)، ناحیه چهار (بابل، بابلسر و فریدونکنار)، ناحیه پنج (آمل، نور، محمودآباد)، ناحیه ۶ (نوشهر، چالوس و کلاردشت) و ناحیه هفت (تنکابن، عباسآباد، رامسر) و همچنین همایش استانی فرصتهای سرمایهگذاری تا پایان بهمن امسال با محوریت فرمانداریهای نواحی اعلام شده با هدف معرفی ظرفیتها و توانمندیهای اقتصادی استان در بخشهای مختلف برگزار میشود.